HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
kaine:
Fenn van nálam az Avengerses sztori folytatása. Spectacular 170.
Farek:
--- Idézet ---Nem más ő, mint Televízió.
--- Idézet vége ---
Na, az egészen jól szórakoztam, de ez volt az a pont, ahol besokalltam.
Squadron Supreme-Squadron Sinister: nem, a vol3-ban szereplő Spektrum nem ez a National Georaphic. Először az Avengers 69-70-ben jelent meg a S. Sinister (Bűnös Légió), akik a kozmikus játékos, a Nagymester bábjai voltak egy Kang ellen folytatott játékban, mondván, hogy ő teremtette őket. Aztán valahol a 80-as környékén megjelent a S. Supreme (Legfőbb Légió), egy párhuzamos föld hősei, akikről aztán kiderült, hogy valójában ők szolgáltak alapul a Nagymester csapatához. Szóval ennyi. Egyébként Száguldóval (Whizzer), itthon is találkozhattunk, a magyar Csodálatos Pókember 9. számában, ő volt Ámokfutó (Speed Demon), ahol meg is említi, hogy megjelent neki a Nagymester, és segített neki kikeverni a szupertempó koktélt.
Gorgonita: Bocsi, de a DC-t nem igazán ismerem, szóval arra ne várj. Illetve, talán... hiszen bármikor, bárki összeakadhat(ott) kedvec Angyalainkkal...
TOM1:
És természetesen hogy a Marvel növelje bevételeit,az Új Nyugati Part Új Bosszú Angyalok Új Factor osztagának Új Force Team-upja mellett indítottak egy másik sorozatot,melynek címe Rejtélyes, Hihetetlen,A Legyőzhetetlen, Csodálatos,Hatalmas, Fantasztikus Bosszú Angyalai, amelyben Carol Danvers is szerepel,ám mivel azóta hozzáment egy ukrán porszívóügynökhöz(a szerelem vak ),ezért a neve nem Ms. Marvel,hanem Mrs. Storgonivckíj, új tervezésű ruháján pedig(piros-kék pizsama,kívül hordott bugyival) egy nagy S betű virít. Nézzetek utána, biztos találkoztok vele,elég híres képregényszereplő lett. Ja és a haja se szőke már.Biztos megismeritek.Na ő Mrs.Storgonivckij
Amúgy a csapat vezetője D-Man,akinek,mint tudjuk, továbbra is az az egyetlen szuperképessége,hogy irdatlan büdös kipárolgásai még a holtakat is kikergeti sírjukból. Nem is támadták még meg soha őket,mert egyetlen szupergonosz se merészkedett a kúria 100 méteres körzetén belül.Még Doctor Doom3 se, aki pedig igen szegényes szaglóhámmal rendelkezik, ugyanis ebben a sorozatban nem az egész arca sérült abban a bizonyos robbanásban,hanem csak az orra robbant le. Amúgy a kúria se ott van,mint ahol megszokhattuk,hanem egy ótvaros bérház 17. emeletén utalt ki az állam számukra(szocpol alapon) egy két szoba konyhás kis vackot. Edzőteremre nagyon nincs szükség,mivel a lift sose működik,ezért a lépcsőzés karbantartja a csapatot. Szerepel még továbbá egy Tony Flau nevű nincstelen,akinek ugyan az volt a szándéka,hogy több miliós vagyonát arra fordítja,hogy egy legyőzhetetlen páncélt épít magának, ám vagyonát egy szerencsétlenség elvitte. Nem az a szám jött ki a ruletten,mint amire feltette az egészet. Így mivel érdemi haszna nincs,ő hozza fel a tejet és pizzát, illetve viszi ki a szemetet. Illetve a kissé elmeroggyant csapatot gazdagítja egy Lykkelig Gal nevezetű észak-európai bevándorló,aki messiás-komplexusban szenvedő ön- és közveszélyes figura, rögeszméje hogy ő a villámok istene,ezért mindenkit áram alatt tartott vezetékekkel ijesztget, illetve puszta szórakozásból kisemlősöket kötöz miniatűr villamosszékbe. Egyszóval igazi őrült.
Egyik leghasznosabb tagja a csoportnak egy olyan szerkezet,amely ugyan egyszer már megpróbálta meghódítani a világot -megkísérelte létrehozni a Délkeletbal-Parti Angyalok csoprtját,ezzel is növelve a befolyását,ám a rajonogók elfojtották a kezdeményezést,mondván hogy ilyen vacak újságból egy is elég- de később visszaállt régi megbecsülése. Ő az összekötőkapocs az angyalok és a világ között, ő szolgáltatja az új információkat a csapatnak és vele kapcsolódnak ki a tagok. Néha órákig is el tudja szórakoztatni a csapat bármely tagját. Egyszóval nélkülözhetetlen csapattárs. Nem más ő, mint Televízió.
Gorgonita:
--- Idézet ---Ja és egy kérdés Gorgonita írásához: ki az a Mach? A Bogár új karaktere a Thunderboltban? Dehát az még 15 év,kb...
--- Idézet vége ---
De az enyém már az Új Nyugati Part Új Bosszú Angyalok Új Factor osztagának Új Force Team-upja. Ha meg nem akkor Mach Exiles/Angelus dimenzióközi időutazással érkezik!
Ja ezt kifelejtettem. Lenne egy leszázalékolt inasuk is, valami Clint nevű komornyikféle aki állandóan lázadozna a bérezése ellen, meg olyanokat mondana, hogy ő sokkal jobban vezetné ezt a csapatot, ha lenne szuperereje. De mivel nics neki, marad a portörlésnél.
TOM1:
--- Idézet ---De azért az a darázsderék az derék.
--- Idézet vége ---
Ugyehogy ugye?
--- Idézet ---NYP: Erős iparosmunka.
--- Idézet vége ---
HÁHÁHÁ
--- Idézet ---Ez visuont nem a Squadron Supreme, hanem a Squadron Sinister volt
--- Idézet vége ---
Öööö.... Ez komoly? Több ilyen kis társaság is volt? Az ami a Bosszú Angyalai v3-ban szerepelt "Legfőbb légió" néven,abban nem ez a Spektrum volt? Vagy 20 év alatt térfelet váltott? Mintha ott is gonosz lett volna... Mindegy,sose bírtam ezeket az "erős iparosmunkával" utángyártott figurákat.
Na most én nem vagyok egy DC-s mester,de Zöld Lámpásra tényleg káros a sárga fény??? Ez komoly? Ekkora hülyeséget...
Na jó,Tumbrával kapcsolatban még elhiszem,hogy pont azt az univerzumot, pont azt a bolygót, pont azt a földrészt, pont azt az országot, pont azt az államot, pont azt a várost, pont azt a kerültetet, pont azt az utcát, pont azt a épületet, pont azt a helységet és pont azt a percet szemelte ki boldogulása céljából,mint ahol és amikor az angyaloknak is dolga támadt. Micsoda véletlenek.
Igen,ismerem a történetet Vízió világhódító terveiről és hogy ez a NYP próbafutam is része ennek,csak azt nem értem meg,hogy miért nem tűnik fel a társainak,hogy már nem az a "kedves fickó" aki (sose)volt.
Ja és egy kérdés Gorgonita írásához: ki az a Mach? A Bogár új karaktere a Thunderboltban? Dehát az még 15 év,kb...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése