HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (932/1091) > >>

TOM1:
A dokumentációk témájában egy kis időutazásra invitálom a Kedves Olvasót!

Jómagam, január 20.

--- Idézet ---Végszóként csak annyit, hogy A Dokumentációnak vannak ugyan kedvező és kedvezőtlen vetületei is, én mégis úgy gondolom, teljes mértékben el kell fogadnunk ezt az alkotást, hiszen egy hazai csapat fáradságos munkája fekszik benne és önzetlenül megosztják bárkivel, aki egy kicsit többet szeretne tudni az Angyalokról.
--- Idézet vége ---

Fairlight,január 24.

--- Idézet ---QUOTE    Ultront már jó lett volna bemutatni, de hátha lesz még a közeljövőben alkalom rá.        Ha lehet kérni, ne őt...mert az annyit emlegetett Ultron sztory hamarosan sorra következik a Comoron (és abban lesz olyan is)...viszont más gonosztevős leírásnak én is örülnék: PL Kang
--- Idézet vége ---

Farek, január 25.

--- Idézet ---Fairlight: Sorry, de Ultron leírása bizony terve van véve, az AWC 2. sorozatához. De ha elég gyorsak vagytok, akkor beelőzhettek...
--- Idézet vége ---

Jómagam, február 17.

--- Idézet ---Nem kell feltétlenül ragaszkodni a 2004-es Avengers Official Handbookhoz(főleg, mert ezek benne sincsenek), erre jó lenne pl. a tipikus '85-ös is. Tudom, hogy nem olyan dekoratív, de az információ tartalom a lényeg. Meg csinálni is könnyebb lenne, így több készülhetne el.
--- Idézet vége ---

khmm... azt hiszem megismétlem:

Nem kell feltétlenül ragaszkodni a 2004-es Avengers Official Handbookhoz(főleg, mert ezek benne sincsenek), erre jó lenne pl. a tipikus '85-ös is. Tudom, hogy nem olyan dekoratív, de az információ tartalom a lényeg. Meg csinálni is könnyebb lenne, így több készülhetne el.
És ezt négy hónappal ezelőtt írtam, ugyebár.

Fairlight, február 17.

--- Idézet ---Az ismeretlen karakterek: igen jó, hogy olvashatunk róluk...Lepel-t azonban még mindig nem nagyon tudom hova-tenni...kicsit kevés róla az infóm...(Hallod Farek ? Ez dokumentációért kiállt !!)
--- Idézet vége ---

Fairlight, március 22.

--- Idézet ---+ Még mindig kérem azt a Lepel dokut...
--- Idézet vége ---

Micho,június 19

--- Idézet ---én azt tudnám javasolni, hogyha a főbb/érdekesebb figurákat már bemutattuk, akkor...
--- Idézet vége ---

Higgy nekem, az még jó messze lesz!  
Mondandóm lényege vastagon kiemelve.

Fairlight:

--- Idézet ---Ráadásul a jelenlegi karakterleírásokkal nem csak feltétlenül magunkkal tolunk ki, de pl. a CoMor-ral is (ami persze kit érdekel, de mégis illik megemlíteni       ).
--- Idézet vége ---
Farek...    

Egy voks a 80'as évjáratú dokumentációkkal mellett...

A poénlelövöldözés nemhelyes...   (PL. VVK-s dokumentumoknál is csak a Krízises idővonalakig csinálom meg a karakterek életrajzát... ;..hogy esetleges kéősbbi történetnek ne rontsam el a meglepijeit...)

Farek:

--- Idézet ---tehát én úgy látom, ha ide nem kerülnek fel a karakterlapok, gyorsabban haladhat tőle a munka, hisz amint Dórika beírta a friss számokat, Trollnak csak borítót kell faragnia hozzá.
--- Idézet vége ---
Feltéve, hogy tudom megfelelő tempóban nyomni a fordítást. Ami most sajnos nem megy. De remélem, hogy hamarosan ismét.
Nos, a doksikkal kapcsolatban pedig várom a további véleményeket, hogy azért felmérjük a közhangulatot. Aztán majd úgyis úgy döntünk, ahogy akarunk, és majd azt modnjuk, hogy Ti döntöttetek így.  

Micho:

--- Idézet ---Micho, Micho, nem fűlik a fogad a 'munkához'? Ejnye.
--- Idézet vége ---
igazából már jó ideje Troll készíti a doksikat, a karakterlapokat... szóval nekem egész mindegy lenne, ha különben nem nekem kéne Trollt állandóan egrecírozni, hogy 'na mivanmá a dokumentációval'
tehát én úgy látom, ha ide nem kerülnek fel a karakterlapok, gyorsabban haladhat tőle a munka, hisz amint Dórika beírta a friss számokat, Trollnak csak borítót kell faragnia hozzá.
igazából a doksik már elérték a hatásukat, rengeteg olvasót tudtunk ráállítani az Angyalokra, mert érdekessé tettük őket... és gondolom ők már rajta is maradnak  

Farek:

--- Idézet ---igen, azt hiszem én is, hogy már szinte minden elérhető érdekesebb Angyalos dokumentációt elkészítettük, és már csak a karakterlapok maradtak. én azt tudnám javasolni, hogyha a főbb/érdekesebb figurákat már bemutattuk, akkor itt a HZs-n rekesszük be a doksikat, mert az utóbbi időben az ADATTÁRRA amúgyis felmásolják tőlünk a karakterleírásokat, és szerintem nem tesz hozzá sokkal többet, ha itt a füzetek végén ugyanezt el lehet olvasni... sőt, időt és energiát spórolunk vele, ha csak az Adattárra mennek ki, és itt talán méggyorsabban kerülhetnek ki az új részek, mivel nem kell pepecselni a bandának a doksikkal. aztán ha időközben valami érdekesre bukkanunk, azt szerintem úgyis be-beszúrogatjuk majd.  
--- Idézet vége ---
Micho, Micho, nem fűlik a fogad a 'munkához'? Ejnye. Igazából nagyon szívesen foglalkozom továbbra is a dokumentációkkal, csak kérdés, hogy az olvasókat mennyire zavarja, ha esetleg egy csomó történés előre le van lőve. Ráadásul a jelenlegi karakterleírásokkal nem csak feltétlenül magunkkal tolunk ki, de pl. a CoMor-ral is (ami persze kit érdekel, de mégis illik megemlíteni       ). Szóval én szívesen foglalkozom a régebbi, a magyar Semic-es kiadványokból már valóban jól megismert leírásokkal is. Persze az Adattáras megoldás is működhet, csak ott egy-egy karakternek több párhuzamos forrásból származó leírásait is szokták egybe gyúrni, ami némely esetben egy kicsit áttekinthetetlen volt számomra. Bár bevallom őszintén, ritkán járok arra. Egyzserűen nincs már időm rá. Mea Culpa, Buldózer

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése