HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
EEz nagyon ott volt a szeren!!! Nekem leginkább a 3-as pont tetszett. "Egyedül ő lakik Gotham City-ben." Batman olyan kemény, hogy már majdnem versenyre kelhetne Chuck Norriss-szal. De csak majdnem.
De a felvetésed egyébként nem volt rossz, ugyanis ha megnézed a K.N-en a foglalási listát, akkor láthatod, hogy ott figyel a JLA/Avengers crossover. Bocsánat, természetesen Avengers/JLA És még idén valamikor szeretném beilleszteni sűrű táncrendembe, szóval... akkor majd megtudod, hogy mi igaz abból, amit írtál.
Fairlight: légy oly kedves, ha nem érsz el szép szóval semmit, akkor hass a lelkére a kedves beírónak , hogy szaladjon az a Galaktiksu Vihar. Én már leadtam maradék részek fordítását...
Micho:
ez nagyon bateg volt 5-ös!
Gorgonita:
--- Idézet ---hisz úgysem nagyon pörög a BA téma
--- Idézet vége ---
Ki kellene robbantani itt is egy ki kivel van vitát hogy nagyobb legyen az a pörgés, mint a CW topicban. Pld: JLA vagy AA? Szrtem JLA
1.Superman sokkal Szuperebb mint America Kapitány. Ő egyetlen hajtinccsel tudja álcázni magát.
2. Wondert Woman sokkal jobb nő mint bárki az Avengers-es csajok közül. Egyedül ő képes a dekoltázsába rejteni egy miniatürizált férfi szuperhőst, hogy mindkét kezével bunyózhasson.
3. Batman-nél senki sem komorabb, vagy keményebb. Egyedül ő lakik Gotham Cityben.
4. Flash gyorsabb mint Pietro, mert Pietro szabadon hagyott hajának ellenálása futás közben hátrahúzza a fejét.
5. A Marsbéli Vadász színrelépés faktora sokkal hatásosabb mint Vízióé.
6. Aquaman szakálla hosszabb, mint Thoré, és ő hihető helyen él.
7. Hipermodern űrállomásuk van, nem lerobbant kúriájuk.
8. Batman színrelépés faktora egymagában olyan hatásos mint Vízióé és Vasemberé együttvéve.
9. Batman olyan kemény, hogy néha barlangban alszik.
10. Batman akkor is talpon marad, amikor a szupererővel rendelkező társai mind elhullanak. Az AA-ban mindenkinek van szuperereje. Nincs kiért izgulni. Ott mindenki feltámad. De Batman nem. Ő meg se hal.
Aztán nehogy valaki komolyan vegye! Csak rosszpoénkodok itt, de egybként mindkét részről bírom az őrülteket. Főleg ha az enyémeknél jobb poénokat írnak rájuk. Kár hogy nincs több crossover a két kiadó között.
Fairlight:
Húú...ha még meglátod Thor milyen jó diplomata... ...Vasember már nemtudja űberelni...pedig nagyon próbálkozik majd...
GVH: Elnézést a GVH folytatására váróktól , mert egy kis fennakadás van/volt/lesz...mert msot nem tudom hogy mi van...egyszóval homály van....én leadtam a cuccost egy eonja...és mivel mást nem tehetek...várok...
Punkológus:
A Comor fórumról bemásolom egyik hirtelen jött kifakadásomat, hisz úgysem nagyon pörög a BA téma
most sikerült utolérnem titeket a GVH-val. Nagyon jó kis történet, egy kicsit hiányoltam belőle a "gerinckiadványt", egy külön minisorozatot a történetröl, bár mivel más címek felfutatása volt a cél, ezért ez érthető. Viszont ha mást nem, akkor azt leszűrtem, hogy soha sem szabad Bosszúangyalokat küldeni diplomatát játszani a tárgyalásokon. Ezzek csak begőzőlt agyú kommandósok. Mintha a Delta Force-ot küldték volna tárgyalni a SALT megálapodásokról. A kreeknél AmKap még csak nem is gondol diplomáciára, hanem Clint Eastwood-osan behatol az űrbázisra, ráadásul leugatja Vasember fejét, amiért az diplomatikusan akar fellépni. Behatolunk, feltörjük a másik tárgyaló fél számítógépes rendszerét, szép diplomatikus megoldás. A másik oldalon egy kicsit már jobb a helyzet, bár ez inkább a siároknak köszönhető. Szegény Araki diplomatikusan viselkedik velük, erre Csodakapitány elkezd ugatni, hogy "visszatámadunk ám ha nem viselkedtek rendesen", aztán ez a műThor (aki néha szímpatikus nekem, néha meg seggbe tudnám rugdosni) elkezd csapkolódni azzal a kalapáccsal és üvöltözni. Itt tartok most... De eddig én azt hittem, hogy egy józan társaságról van itt szó. Így már teljesen érthető a Maximum Security.
+++
És ráadásul pontosan azt csináltják amit a Legfelsőbb akar
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése