HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Szívesen Sepi, rajtunk nem múlik az örömöd . Egyébként pedig igen, az Angyalokra valóban mondható, hogy egy Deus Ex Machina által összerjött csapat
Sepi:
Most végre sikerült nekiállnom a Bosszú Angyalai képregényeknek. Eddig a legelső számot olvastam el, és nagyon tetszett. Főleg Hulk vurslis kinézetén feküdtem be . Köszönöm, hogy elolvashattam .
De azt nem gondoltam volna, hogy Lokinak köszönhetjük az Angyalok megalakulását . Amint tudom igyekszem elolvasni a többi számot is, és írok arról is véleményt. De addig is mégegyszer köszi. Szép munka volt.
Farek:
Semmi gond, megvárunk a véleményezéssel Egyébként pedig nem kell aggódnod, nem hagyjuk ABBA (The winner takes it all ) az Angyalokat. Sőt!
A nyugati partiakat pedig majd fogjuk folytatni, csak mega akarom várni, amígy a fúvonal is nagyjából elér odáig, ami pár hónap, hogy utána az időbeli hivatkozások rendben legyenek. De hidd el, megéri várni, mert szerintem a legjobb Angyali sorozat.
És úgy általánosságban: remélem, hogy a véleményezések sem maradnak el. Higgyétek el, a 26. köszönöm is megteszi. És, amitn azt korábban a sztrájk témában is írtam, tudomásom szerint még sem én, sem pedig a többi itt jelenlévő nem harapta le senki fejét azért, mert kezdő olvasó, most ismerkedik a témával, és úgymond "evidens" dolgokat kérdez. Szívesen megválaszolom a legalapvetőbb kérdéseket is, nem fogok odaröffenteni, hogy 'kuss, ne kérdezz ostobaságot', vagy 'ezt már dumáltuk 25 oldallal korábban' (esetleg utalok rá, hogy hol találod, de nem várom el mindenkitől, hogy mindent visszalapozzon, szóval csak merészen). Másrészt, ahogy fent említett hozzássólásomban írtam, nem feltétlenül elemző értékeléseket várok az olvasóktól (kivéve pl. Regnar, Tom1 és talgaby ), bőven elég egy gondolatébresztő felvetés is, amint el lehet vitatkozni, lásd a párral korábbi hozzászólásomat október 24-én, amikor fölvetettem, hogy milyen ostobaságnak tartom Ami Kapi reggeli duplaszaltóját. Szóval jöhet bármi, amiről lehet beszélgetni.
ANGYALOK ELŐRE!
Eltelt pár óra, és most végeztem az Ultimate Avengers II: The coming of the Black Panther (A Fekete Párduc eljövetele) című rajzfilmmel. Nekem az első is nagyon tetszett, de ez igazán nagyon király volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
PGergo:
Ne hagyátok abba a Bosszú Angyalait! Nemsokára én is véleményezni fogok, csak előtte még elolvasom azt a pár részt. A Nyugati Parti B.A.-it fogjátok folytatni?
Farek:
--- Idézet ---Mostanában mást se nagyon olvasgatok, mert ilyen a hangulatom:
De a JLA vs. AA lehet, hogy dobna rajta egy kicsit.
--- Idézet vége ---
Ne aggódj, ha rajtunk múlik, akkor Mikuláskor és Karácsonykor majd felvidulsz. Legalább is az Angyalok miatt.
Hm, nem is tudtam, hogy a JLA megküzdött az Anonim Alkoholistákkal
Talgaby, bocsi, de kicsit türelmetlen voltam, meg egy leheletnyit piás. De köszi a véleményezést mindenkinek. És nem fogom abbahagyni, mert nekem is öröm. Általában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése