HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (905/1091) > >>

Gdat88:
Az, hogy lehet, hogy Thor és Herkules mitológiája is igaz?

Coverex:
Hadd legyek a 234535. aki gratulál a fordításhoz.Előreláthatólag melyk történetszál kerül folytatásra mik a terveitek?Lesznek e még dokumentációk a számok végén mert csíptem őket és nagyon igényesnek taartottam.

talgaby:
Nem, hanem akkoriban nagyon elterjedtek voltak az ehhez hasonló amatőr rádiósokból álló csapatok, akik bizony néha elég fontoskodóak tudtak lenni hivatalos szervekkel is (bár segítő szándékkal). Volt is ilyen film asszem. MIndegy, szóval ezért kerülhetett bele ide is egy ilyen csapat. Tükrözve adott kor szellemét.

Sepi:
Nekem azért egy kicsit erőltettnek tűnik ez a tini brigád. Azt venni ki belőle, hogy az írók akkoriban nem nagyon tudták továbbfűzni a történet fonalát.

Farek:
Talgaby nagyjából elmondta, amit tudok és amit érdemes tudni a Tini Brigádról.  

Hulk beszédhibáit pedig nézzük el neki, hiszen legalább a betűszám stimmelt. Különben is, néha én is összeszavakat a keverem.  

Igyen, Hulk lábujjainak problémája valóban megérne egy No-Prizet, sőz, ha jól tudom, annak meg is ért, vagy legalább is már felvetették. Valahol, az egyik dokumentációnkban nálunk is szerepel.

Az Ultimate Avengers rajzfilm pedig valóban nagyon rendben van. Gondolom Hulk vonalával nyitva hagyták az esetleges harmadik rész lehetőségét. Felőlem, ha nem romlik a minőség, akkor jöhet  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése