HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 168. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Tényleg hihetetlen volt, hogy a Kapi így elvesztette a fejét. Szerintem ezt senki sem nézte volna ki belőle pont azért amit Blue S is említett.
Sepi:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Június 19., 18:28:34 ---Amikor Kapi megütötte Vasembert, csak bámultam. Nem mondom, hogy nem volt részben igaza, de pont tőle, egy katonaembertől sokkal több fegyelmezettséget vártam. Ráadásul mindenki előtt. :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Úgy néz ki, hogy itt kezdődött a Polgárháború. :)
Blue S:
Bosszú Angyalai Vol1 168.
Amikor Kapi megütötte Vasembert, csak bámultam. Nem mondom, hogy nem volt részben igaza, de pont tőle, egy katonaembertől sokkal több fegyelmezettséget vártam. Ráadásul mindenki előtt. :rolleyes:
Ha én is minden alkalommal nyakon verném a felettesem, mikor nem értek vele egyet, akkor lehet nem is élne. :lol:
Mindenesetre Wanda ügyesen kezelte a helyzetet.
A füzet végén olvasható összecsapás elég egyoldalúnak tűnt, szegény Csillagsólyomnak esélye sem volt.
Jó volt látni Sólyomszemet és Covboyt. Erre az eseményre volt utalás a nyugati csapat időutazós története során, így könnyebb volt betájolni, hol tartunk a Marvel-időben.
Köszönet a honosításért! :worship:
Gorgonita:
Na milyen pólót kaptam ajándékba a húgomtól? Segítek, van rajta Kapitány, Hulk, Özvegy, Vas, Thor, Sólyomszem, Sólyom, Párduc, Fenegyerek, Strange, Pókfej és Hangya. Mindannyian klasszikus szerelésben. Ha valaki ilyet szeretne, annak irány a legközelebbi nagy Tesco!
Sepi:
Nem volt az olyan régen. Csak vegye be a Cavingtont, Papa! :badteeth: ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése