HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (10/1091) > >>

KiD:
Ez jó rész volt, de hogy én ennyire csúnya Pókembert még sosem láttam, az tuti.  :D És Paul Ryan amúgy tud rajzolni (utánozni Buscemát), mindenki más teljesen normálisan néz ki. És Pókember minden idők legkönnyebben lerajzolható képregényfigurája! Szerintem odaadta a lapot a kisfiának, azzal, hogy "jól van, jól van, a Pókembereket te rajzolhatod be".

Aldarion:

--- Idézetet írta: SithLord - 2021. Február 16., 08:28:32 ---Ha úgy nézzük, hogy ez inkább a gyerekeknek szól akkor egész jó, de felnőtteknek fárasztó kategóriába tartozik.

--- Idézet vége ---
Szó szerint. Én már sírtam a végén a röhögéstől amikor lektoráltam.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2021. Február 16., 08:28:32 ---Ha úgy nézzük, hogy ez inkább a gyerekeknek szól akkor egész jó, de felnőtteknek fárasztó kategóriába tartozik.

--- Idézet vége ---
Na igen, ez vállaltan fiataloknak szóló sorozatnak indult, aztán még arra is rátett egy lapáttal, ugyanakkor a felnőttek felé is kikacsintott. De már csak 4 rész van hátra belőle.  :(

De remélem, addigra ismét fel tudjuk venni a fősorozatok fonalát. ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a M.K.B.A. 35. részét Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Ha úgy nézzük, hogy ez inkább a gyerekeknek szól akkor egész jó, de felnőtteknek fárasztó kategóriába tartozik.

Sok sikert és kitartást kívánok a Beíróknak!!! :worship:

Farek:
Örülök, hogy tetszett.

Már csak 5 rész van hátra a sorozatból, de csak Genzo a tudója, hogy azok mikor kerülnek terítékre.  :nemtudom: :nezze:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése