HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: beigli69 ---Hát Fullánk részéről az lett volna a csoda ha nem csinál valami marhaságot. (bár csak a neten fellehető honosított képregényekből és a dokumentációkból követem az Avengers sztorikat) Ebben a sztoriban végig elég arrogánsnak tűnt.
--- Idézet vége ---
Az igaz, hogy végig tapló módon viselkedett, de a Limbóban, volt egy olyan pillanat amikor úgy tünt, hogy végre megbékél a tudattal, hogy ő valójában Henry Pym és visszanyeri a normális egyéniségét. Sajnos ez nem így történt, ezért ért váratlanul az amit utánna tett.
Farek:
--- Idézetet írta: beigli69 ---A West Coast első szériája az itt szereplő Sólyomszem előtt vagy után volt?
Ismételt és sokadszori köszönet a fordítógárdának!!!
--- Idézet vége ---
Na, örülök, hogy tetszett, és köszönet a köszönetért . Remélem, a befejezése is el fogja nyerni a Te és a többi olvasó tetszését.
A WCA jóval az ittei Sólyomszem után kezdődött. Itt Sólyomszem az Avengers 97-98-ik számai között van, míg a WCA valahol az Avengers 240. száma tájékán indul.
beigli69:
Forever 69-18x oldal
nagyon jó ! Egész korrekt hogy így egy két régi történetet is elmesélnek, megmagyaráznak (bár ha mindegyiket ismerném lehet hogy nekem sem teszene egy-két magyarázat) Hát Fullánk részéről az lett volna a csoda ha nem csinál valami marhaságot. (bár csak a neten fellehető honosított képregényekből és a dokumentációkból követem az Avengers sztorikat) Ebben a sztoriban végig elég arrogánsnak tűnt. A West Coast első szériája az itt szereplő Sólyomszem előtt vagy után volt?
Megint egy időutazásos sztori aminek az eddig leszűrhető konklúziója hogy barmolhatod az időt hogy valamit megakadályozz, de ezzel max. előidézed azt.
Ismételt és sokadszori köszönet a fordítógárdának!!!
Farek:
Sepi: Na, biztos voltam benne, hogy itt már egy kicsit jobban megfogja az embereket a történet. Halad előre. Fullánk árulása engem is megdöbbentett elsőre, de szerintem igen helyénvaló, az akkori Fullánk lelkiállapotot ismerve (amit szerintem elég jól visszaadnak itt is). És igen, itt valóban volt egy kis 'retcon', amit az Angyalok történelmében végrehajtottak, de szerintem nem túl bántó. Ami engem a leginkább zavart, az a Kang-os történet átírása Immortus-ra. De ez csak akkor van így igazán, ha olvastad az eredetit is. Amit fogunk is, de csak pár év múlva.
Beigli69: Amint azt már korábban többször is kifejtettem, a Nyugati parti Angyalok a legkedvesebb sorozatom. Alig várom már azt az időszakot a rendes Angyalokná, hogy eljussunk addig, mert azonnal is indítom be rendes sosozatukat. A legjobb.
Ja, és mindenkinek köszönet a köszönetekért Igyekszünk továbbra is a tőlünk megszokott magas művészi színvonalon teljesíteni.
beigli69:
Forever:
Még csak szedegetem le (jobb klikk+mentés másként) de ennél jobb karácsonyi ajándékot el sem tudnék képzelni.
West Coast Avengersv1:
a sztoriban az a legjobb, hogy igazándiból nem is az aktuális rosszfiúval való csatározás a lényege, hanem a csapat kialakulása, az egyes tagok magánéleti problémái, a félelmeik, a kapcsolatok kialakulása. Nagyszerű ahogy folamatosan saját régi hozzáállását reakcióját látja tükröződni a "fiatalabbakban" Sólyomszem (nem mondhatja - "Ezek a mai fiatalok !!)
A dokumentációkat elolvasva az ember ellenállhatatlan kéztetést érez az ott leírt eseményeket tartalmazó füzetek beszerzésére. (csak így tovább)
Ezúton is ismételt köszönet a honosítás készítőinek !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése