HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (885/1091) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Igen, szerintem is jó rész ez, és az előzővel együtt egy nagyon komoly helyretétele és megmagyarázáse az Angyalok és egyik legkomolyabb ellenfelük történelmének, és ami külön öröm, hogy ez egy meglehetősen jól sikerült magyarázat.
--- Idézet vége ---
Nekem is az a véleményem, hogy bár elsőre egy kicsit zavaros volt, de egyáltalán nem tünt erőltetettnek. Az biztos, hogy ezen történetek nélkül teljesen máshogy látná az ember az Angyalok történelmét. Ez az igazi nagy csattanó ebben, mert lehetett volna ebből a történetből egy szimpla kozmikus crossover is. De így igazán jó, nekem legalábbis nagyon tetszik (jobban mint azt gondoltam volna).

Farek:
Ah, Sepi, a megbízható   Öröm ezt látni. Beigli 69, és a többiek, remélem ti sem maradtok le messze  
Igen, szerintem is jó rész ez, és az előzővel együtt egy nagyon komoly helyretétele és megmagyarázáse az Angyalok és egyik legkomolyabb ellenfelük történelmének, és ami külön öröm, hogy ez egy meglehetősen jól sikerült magyarázat. És ja, a legjobban persze a végére fog összeállni a történet, amiben nem is feltétlenül az összecsapások a lényegesek, hanem ami mögöttük van. Hamarosan jön a befejezés, és utána vissza a rendes kerékvágásba!

Sepi:
Gyorsan el is olvastam a Mindörökké folytatását, mert már nagyon kiváncsi voltam a fejleményekre. Valahogy sejtettem, hogy Immortusról fog szólni a történet, de helyette megkaptam Kangot (végül is a kettő egy és nagyjából ugyanaz) és egyáltalán nem bántam. Így olvasva elég kósza Kang történelme, volt egy olyan pont is amikor majdnem elveszítettem a fonalat, de hálistennek hamar visszazökkentem a történetbe. Most már teljesen tiszta, hogy mik is Kang szándékai ebben a történetben, és hogy mi is ennek a harcnak a mozgatórugója. Megmondom őszintén, hogy az elején nem erre gondoltam. Talán azért volt az a furcsa érzésem az első adag olvasása közben, mert eléggé elhúzták a bevezetést, és nehezen akart kibontakozni a sztori. Szóval most már elmondhatom, hogy nagyon jó ez a történet, és minden egyes szám után egyre jobban fel vagyok csigázva, hogy mi lesz a következőben.
Köszönöm ezt az élményt Dórikának és Fareknak  . Szuperek vagytok.

Troll:
Már két napja akarok...   Most sikerült.

Sepi:
Ejha. Nem is gondoltam volna, hogy pont most fogtok frissíteni  . Köszi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése