HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Köszönjük, köszönöm. Na, öröm látni, hogy azért csak megéri elkészíteni ezeket a 'kis szösszenetek'-et.
SithLord: köszi szépen, de már nem vizsgázom. Bár ha a könyvvizsgálatot annak veszed, akkor nagyon is.
Menyus80: sok oldal? Ha-ha. Hizen még három rész hátravan. De örülök, hogy másnak is az én kedvenceim a kedvencei.
Frogen:
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Király a sztori, jók a rajzok, s persze remek fordítás.
menyus80:
Sziasztok.Farek nem vagy egyedül nálam is az Angyalok No.1,köszi a Mindörökkét.Mikor megláttam hogy milyen sok oldal megörültem ,még letölteni sem volt könnyü.
SithLord:
Üdv!Farek,köszönöm a mindörökké folytatást!Vizsgághoz sok sikert!
Farek:
Nagyon örülök, hogy ezt hallom, mert ilyenkor úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül és talán az ízlésem sem teljesen elferdült az Angyalokkal. A befejezés is tetszeni fog. És nekem külön tetszik, hogy itt Kangot végre tényleg árnyalják, nem csak egy "a jövőből jöttem, és mindenki bekaphatja, mert király gyerek vagyok" figura. (Bár megmondom őszintén azért ez a hozzáállása folyamatosan megvan, ami eléggé idegesít, figyelembe véve, hogy már hányszor kenték el a száját. )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése