HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
molzo:
Jól haladtok a Mindorökké Angyalokkal, köszi a sok munkát. Nem semmi, hogy magyarul is olvashatom. Várom a folytatást!
Farek:
--- Idézetet írta: kaine ---Csak beugrottam megköszönni a New Avengers-t, amit letöltöttem. KIözel a nyugdíjhoz lesz is időm elolvasni, akkor írok róla többet is.
Egy kérés: ha új rész jön, muszáj az egészet egyben feltenni? Kicsit macerásabb így letölteni, mintha csak az új rész lenne kilinkelve. Tudom-tudom, sokkal könnyebb, mint beírni, meg lefordítani...
--- Idézet vége ---
Szívesen. Bár az nem a mi reszortunk, de azért köszi. És az Angyalok Mindörökkét már meg sem köszönöd? Ejnye.
A letöltéssel kapcsolatban két ok van: egyrészt lusták voltunk minden rész borítóját magyarítani, pláne így, hogy egy adagban több részt is felraktunk. Ezért választottuk ezt az F4-nél már bevált módit. Másrészt pedig ha mi annyit dolgozunk a honosítással, akkor még könnyítsük is meg az életeteket, hogy két kattintásra lejöjjön az egész véres és verejtékes munkánk? Hát még mit nem. Dolgozzatok meg Ti is az olvasnivalóért!
kaine:
Csak beugrottam megköszönni a New Avengers-t, amit letöltöttem. KIözel a nyugdíjhoz lesz is időm elolvasni, akkor írok róla többet is.
Egy kérés: ha új rész jön, muszáj az egészet egyben feltenni? Kicsit macerásabb így letölteni, mintha csak az új rész lenne kilinkelve. Tudom-tudom, sokkal könnyebb, mint beírni, meg lefordítani...
Farek:
--- Idézetet írta: Gorgonita ---Kicsit le vagyok maradva ezzel a cuccal. Egyelőre addig jutottam, hogy három részre oszlik a csapat, de már nekem is kezd bejönni a sztori. Majd valamikor összegzem.
--- Idézet vége ---
Nagyszerű, egy Gorgonita-féle összegzés mindig jól jön!
Gorgonita:
Kicsit le vagyok maradva ezzel a cuccal. Egyelőre addig jutottam, hogy három részre oszlik a csapat, de már nekem is kezd bejönni a sztori. Majd valamikor összegzem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése