HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: turkia - 2017. Június 24., 01:39:51 ---Amúgy fájdalom, de egy közös világban Supi szétverné Thort, Batman sztem kikapna (bár tényleg okosabb) Kapitól a bumeráng pajzsa miatt, Csodanő pedig sztem verné Vasembert (sajna).
Alapból én is jobban szeretem a Marvelt (sokkal) de a fentiek közül sztem 2-1 a JLA javára. :-\
--- Idézet vége ---
Ja, hogy most nem az volt a kérdés lényege, hogy kinek melyik triumvirátus jön be jobban? Mert én ilyen szempontból vizsgáltam a kérdést. :)
turkia:
Köszi a Korvac saga 2. részét!
Van egy jelenet, azon röhögtem. Kapi bizonygatja, hogy elbánik Vasemberrel, mert blablabla. Tényleg azt hittem, hogy megint elkezd nácizni, meg hitlerezni, hogy ellenük harcolt, meg stbstb.
Na erről beugrott a Csupasz Pisztoly egyik jelenete, mikor Frank haverja kb ugyanígy hőzöng egy elfogott bűnözővel, hogy majd ő ad neki, engedjék oda. Persze a bűnöző szétveri a rendőrt és valami ilyennel szedik le róla a gyilkost a többiek, hogy: "Jó-jó, eleget kapott már." :D
Na kb Kapi ennyit érne Vasember ellen. Mintha vascsővel mennék Fátumra...
Amúgy fájdalom, de egy közös világban Supi szétverné Thort, Batman sztem kikapna (bár tényleg okosabb) Kapitól a bumeráng pajzsa miatt, Csodanő pedig sztem verné Vasembert (sajna).
Alapból én is jobban szeretem a Marvelt (sokkal) de a fentiek közül sztem 2-1 a JLA javára. :-\
Farek:
Na, ez a helyes hozzaallas. :)
KiD:
Na most komolyan gyerekek, ki módosította a hozzászólásomat?
Igazán nem szép dolog.
Farek:
Ejnye. Úgy látom, a véleményalkotók egyike sem vette észre, hogy ez a Bosszú Angyalai téma. :P
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése