HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Hm, elolvastam, érdekes volt. Gabmit botja? Vajon honnan a fenéből? Na, mindegy, legalább most már ezt is tudom.
talgaby:
Azért, mert akkortájt (vagyis kicsit előbb) találták ki. Itt van egy wikis cikk az adamatiumról és fajtáiról. Ebben is benne van, hogy az igazi adamatium ritka, mint a kvantumfizikával foglalkozó gondolatok Kelemen Anna fejében. Az ismert adamatiumdolgok jó része (pár kivételével Ultron testei, a széttört Hulk-szobor, Gambit teleszkopikus botja, Oki doki egyik régi szettnyi karja...) másodlagosból van. Elsődleges alig-alig létezik.
Farek:
Köszönöm szépen. komolyan mondom, elolvasva a véleményeiteket, egyre hihetőbbnek tűnik az egész. Még egyszer köszi.
Egyébként én nem is hallottam a másodlagos adamantiumról egészen addig, amíg az Angyalok 3. sorozatában nem olvastam az Ultron uradalmát (amit a CoMor-on is fent van). szóval én úgy tudtam, hogy van az adamantium, és punktum. Szóval hogy kinek van/volt másodlagos, meg kinek nem, ez nekem homályos.
Sepi:
Vagy még az is előfordulhat technika terén, hogy időnként megkérte Tony Stark-ot, hogy gyártson már le neki egy-két ilyen olyan alkatrészt adamantiumból az üzemében. S mivel Tony ismerte Pym-et, nem gyanakodott és nem kérdezősködött, hogy mire is kellenek azok az adamantium ketyerék.
talgaby:
Farek, ne feledd, hogy hiába jártált egy időben mindenki adamatiumketyerékkel, az nem volt teljesen tiszta adamatium. Az tényleg marha ritka. De mintha egy időben sikerült volna előállítani rengeteg másodlagosat, meg talán ötvözni is vmivel (kis mennyiség is hatalmas minőségjavulást ért el), szóval közel sem biztos, hogy Rozsicsont-féle adamamantiumból volt a robot (és Ultronnak is mintha csak egy-két inkarnációjára futotta volna az adamatiumvázból...). És Sepi mondanivalójában is van vmi, Pym *állandóan* robotokat épít, szóval simán lehet, hogy volt pártucat alkatrész a laborjában, csak össze kellett szerelnie. Az edzőterem programjaiból meg tényleg nem lehetett nehéz összeállítani egy harci programot az Angyalok ellen...
A technológia: Tudtommal az adamantiumot csak megolvasztani nehéz, onnantól könnyű bánni vele. És a laborban csak akadt vmi plazmaolvasztó, amivel ügyködhetett. Ha valóban nem primer adamatium volt, akkor meg akár még az is előfordulhat, hogy megrendelte az alaktrészeket, és úgy rakta össze.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése