HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (88/1091) > >>

Jimmy Star:
A DC vs. Marvelhez:

Az általam olvasott közös történetekben Superman nehezen, de legyőzte Thort.
Batman és Kapi többször megküzdöttek egymással, volt, hogy döntetlen lett, volt, hogy Batman épphogy csak, de győzött.

A DC-t kevésbé ismerem, de Superman túl hibátlan és túl erős, ezt a kriptonit sem ellensúlyozza (nem minden ellenségénél van, gondolom).
Emiatt aztán vicces volt azért, mikor egy cross-overben átmeneti nehézsége támadt Venom ellen (gondolom legyőzte volna azért, ha befejezik, még ha Venom kemény ellenfél sokak számára, Superman azért más dimenzió).

++

Ahogy olvasom, a DC-s karakterek erősebbek és a kérdés a szimpátia volt.

Marvel:), bár így könnyű, hogy a DC-s karaktereket kevésbé ismerem.

Sepi:
 :lol: Biztos van egy DC-troll a moderátorok között.  ;D

KiD:
Na, már megint valaki birizgálta a hozzászólásomat. Komolyan mondom.  :dry:

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Június 24., 08:02:27 ---
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Június 24., 07:17:22 ---Ja, hogy most nem az volt a kérdés lényege, hogy kinek melyik triumvirátus jön be jobban? Mert én ilyen szempontból vizsgáltam a kérdést.  :)

--- Idézet vége ---
De, igazabol arra gondoltam, hogy kinek melyik jön jobban be, e arra, hogy ki győzne le kit. Tudjuk, hogy a dc-se alapból táposabbak. Szóval szimpátia szavazás.

--- Idézet vége ---

Nálam szimpátiaszavazáson is a DC nyerne. Thor és Amerika Kapitány nekem még mindig vonalasabbak, mint a maradék négy szereplő, azzal együtt, hogy olvastam már jól megírt sztorikat velük.

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Június 24., 07:17:22 ---Ja, hogy most nem az volt a kérdés lényege, hogy kinek melyik triumvirátus jön be jobban? Mert én ilyen szempontból vizsgáltam a kérdést.  :)

--- Idézet vége ---
De, igazabol arra gondoltam, hogy kinek melyik jön jobban be, e arra, hogy ki győzne le kit. Tudjuk, hogy a dc-se alapból táposabbak. Szóval szimpátia szavazás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése