HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (870/1091) > >>

talgaby:
Igen, és olyan hathatósan sikerül megrémiszteniük a skrull császárt, hogy elfelejtik, hogyan is kell hazamenniük. De ha megtaláltad, akkor úgyis meglátod. Egyébként a sztori nem rossz, csak én sajna már tudat alatt odafigyelek az ilyen marhaságokra.

Sepi:
Utánna néztem és meg is találtam. Tényleg elég jónak tűnik. Ahogy nézem ez közvetlenül a Kree-Skrull háború után játszódik, nem?

--- Idézetet írta: talgaby ---Úgyis mondhatnám, hogy van benne pár fájdalmasan ordító ritka nagy marhaság.
--- Idézet vége ---
Nekem rémlik, hogy valaki itt a fórumon már írt erről a kiadványról. Ebben van az az érdekes dolog, amikor a szívbeteg Tony Stark a páncélja nélkül leveri az összes Skrullt és kiszabadítja a többi hőst.

talgaby:
Nem, van egy ilyen nevű minisorozat is (v2, ha úgy tetszik). Ahogy Farek mondja, elég keményen belenyúl a múltba, csak sajna a logikával, mint olyannal, sokat nem foglalkozik. Úgyis mondhatnám, hogy van benne pár fájdalmasan ordító ritka nagy marhaság. De az alapötlet kétségtelenül eléggé masszív jellegű.

Sepi:
Arra gondolsz ami a troll.extra.hu-n van fent? Mert én eddig csak azzal találkoztam.

Farek:
Basszus, nem tudom, hogy valaki olvasta-e már a New Avengers:Illuminati 5 részes minisorozatnak az 1. részét (ez nem ugyanaz, mint a Civil War-hoz kapcsolódó one-shot), de nagyon kemény!!! Igen komoly retcon (visszanyúlás), illetve inkább untold tales (el nem mondott történet) jellege van, de az első az nagyon belecsapott a lecsóba! Csak lestem, mint a luki nyúl, amikor elolvastam  ! Kíváncsian várom a következő részt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése