HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Gabe:
Frissülés!
A Nyugati Part Angyalai #82 - Galaktikus Vihar Hadművelet #16
Galamb:
Köszi, a tippet, csak épp most az x-ek történetekre hangolódtam rá!
Sepi:
Ha én is ajánlhatok egyet, akkor olvasd el az oldalon lévő 201-es számot. Abban főleg az van hogyan telnek a hétköznapjaik az Angyaloknak, ráadásul talán Jarvis egyik legjobb sztorija is benne van.
Galamb:
Hát igen a Bulldózeres What if iszonyat jó, már elolvastam.
"Kedves Thor!": húú, ez a történet tényleg lenyűgöző, és megható, a honosítás is nagyon jól sikerült, köszönet érte!
Farek:
Galamb: Természetes, hogy válaszolok. Az Angyalokról mindig szívesen beszélgetek Ha komolyabb, vagy legalábbis emberibb történetre vágysz, akkor tetszeni fognak neked a következő részek, főleg a 220-ast követően, amikor Pym története egy időre megoldódik. Meg majd tetszeni fog szerintem a Nyugati parti Angyalok története is, amikor eljutunk odáig. Szóval maradj csak.
Ezen kívül pedig tudom ajánlani a nemrég véget ért Angyalok Mindörökké-t, a már korábban említett Thor és az azt következő Vasember történetet. Továbbá, ami nem angyali, de nekem az egyik nagy kedvencem, a Bulldózeres What if...?, amit szintén megtalálhatsz itt az oldalon. Ezt különösen ajánlom, ha tetszett a Hulk: The end.
Az meg, hogy mennyire életszerűek a karatkterek, illetve ki tud a másik civil énjéről: az Angyalok között mindig is megvolt egy olyan bizalom, ami nem tette szükségessé, hogy mindenki automatán megossza a titkait. Nem hogy Tigra, de ekkor még Jarvis, vagy pl. Ami Kapi sem tudta, hogy kicsoda valójában Vasember. Bár a következő részekben ez változni fog . Szóval pl. Vas, vagy Thor kiléte sokáig nagyon jól őrzött titok volt, amint az majd kiderül hamarosan.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése