HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (863/1091) > >>

benya11:
Elolvastam, a BA v1 #2-őt.
Ez a rész is tetszett, az eleje picit vicces volt, főleg Hulk szövegei.  Egyébként meg lehet érteni Hulk-ot is, hogy kiállt, hisz mindig ő , a bunyó tárgya.
Volt benne egy utalás, hogy ha többet akarsz tudni Óriás-ról, akkor olvasd el a ...-ot (huh, most így hirtelen, nem jut eszembe a neve  ) Ez a képregény olvasható a HZs-n? Ha igen, akkor a letöltés részlegben hol?
A leírást, még elolvasom végig, csak ugye féltem a spoiler-ektől...  
És a #3-at már le is töltöttem, úgyhogy már olvasom is.

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---Egyébként a v1 #001-ben lévő összefoglalóban nem volt sok a spoiler? Nyugi, nemsokára megkapod, a #2-ről, a véleményt!
--- Idézet vége ---
De, lehet. Meg úgy általában az összes leírásban, főleg az Angyalok történelmében sok a spoiler. De szerintem más három mondatot olvasni egy dologról, és más egy egész történetet, nem?  
És nyugodt vagyok, mert tudom, hogy megkapom a véleményt!  

benya11:

--- Idézetet írta: Farek ---benya11, Isten hozott közöttünk! Azt hiszem, a legjobb helyen jársz, ha korábbi Angyali történeteket szeretnél olvasni.Van itt minden a 60-as évektől a 90-esekig. Egyelőre a keleti part megy jobban, de vissza fogu8nk kanyarodni a nyugati part kalandjaira is majd, szóval lesz mit olvasnod, de szerintem már így is van. Annak pedig külön örülök, hogy a dokumentáció ismét sikert aratott. Sajnos mostanában már nem jön össze, hogy ilyenekkel is szolgálhassunk, de a korábbi számok mindegyikében találsz, és jól megismerheted az Angyalokat. És természetesen kérdezz, kérdezz nyugodtan, kérdezz bátran!
Várom a véleményedet a többi képregényről is.
--- Idézet vége ---

Köszi Farek! Szvsz is akad olvasnivaló, ami nagyon jó!  Egyébként a v1 #001-ben lévő összefoglalóban nem volt sok a spoiler? Nyugi, nemsokára megkapod, a #2-ről, a véleményt!

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---Mivel, eddig még nem olvastam, honosított Bosszú Angylai képregényeket, ezért elkezdtem őket. Kezdésnek elolvastam, itt a HZs-n, a BA: Keleti Part "részlegből, a BA v1 #001-et. Tetszett és jó volt. Érdekes és jó volt újra, ilyen régi stílusú képregényt olvasni, ugyanis mostanában szinte csak 2000 utániakat olvastam. Az is jó volt, amikor a képregény utolsó két képkockájában megalakultak, a Bosszú Angyalai. A végén lévő összefoglaló, meg hiperül-szuperül, baromira, nagyon tetszett!  
És persze, azonnal töltöm le a #2-őt és elolvasom.
--- Idézet vége ---
benya11, Isten hozott közöttünk! Azt hiszem, a legjobb helyen jársz, ha korábbi Angyali történeteket szeretnél olvasni.Van itt minden a 60-as évektől a 90-esekig. Egyelőre a keleti part megy jobban, de vissza fogu8nk kanyarodni a nyugati part kalandjaira is majd, szóval lesz mit olvasnod, de szerintem már így is van. Annak pedig külön örülök, hogy a dokumentáció ismét sikert aratott. Sajnos mostanában már nem jön össze, hogy ilyenekkel is szolgálhassunk, de a korábbi számok mindegyikében találsz, és jól megismerheted az Angyalokat. És természetesen kérdezz, kérdezz nyugodtan, kérdezz bátran!
Várom a véleményedet a többi képregényről is.

benya11:
Mivel, eddig még nem olvastam, honosított Bosszú Angylai képregényeket, ezért elkezdtem őket. Kezdésnek elolvastam, itt a HZs-n, a BA: Keleti Part "részlegből, a BA v1 #001-et. Tetszett és jó volt. Érdekes és jó volt újra, ilyen régi stílusú képregényt olvasni, ugyanis mostanában szinte csak 2000 utániakat olvastam. Az is jó volt, amikor a képregény utolsó két képkockájában megalakultak, a Bosszú Angyalai. A végén lévő összefoglaló, meg hiperül-szuperül, baromira, nagyon tetszett!  
És persze, azonnal töltöm le a #2-őt és elolvasom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése