HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (861/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: benya11 ---Már letöltöttem, a 4. számot és látom, hogy az 5. nincs honosítva. Ez nem is volt és nem is lesz honosítva?
--- Idézet vége ---
Tudod, ekkor még nem volt olyan sok ellenség, nem nagyon lehetett választani.  
Nem, az 5. részt nem honosítottuk, és a belátható jövőben nem is tervezem. Jelenleg kitartunk a 200 feletti számok (majdnem) folyamatos közlése mellett. De egyzser elérünk innentől kezdve az első sorozat végére is, és akkor...   Az 5. számban egyébként az Angyalok első találkozása van a Lávaemberekkel. (Ugyan Thor már korábban is találkozott egyikükkel, de a saját címében.) Igazság szerint először teljesen ugrándozós jelle volt a honosításoknak, először az 1-est, mert mégis csak eredet, aztána  4-est, mert ott jelent meg az egyik legjelentősebb BA, Amerika Kapitány, aztán jött az Ostrom utóhatása, aztán úgy gondoltuk, hogy ne maradjon ki a 2-es és a 3-as sem, stb., stb.
Vasember új ruhája a saját sorozatában született meg (azt nem tudom, hogy már Vasember néven futott, vagy még a Tales of Suspense-ben), ezért itt már csak megjelent.

beigle69: Hm, nem 16 rész került fel eddig összesen? Örülök, hogy tetszik, nekem is az egyik nagy kedvencem. Emlékszem, amikor elkezdtem legyűjteni papíron, igazából nem is számítottam rá, hogy sikerül az összeset beszereznem. De azét mégis meglett. Pár év kemény munkájával. De valóban, egy klasszikus crossover, elég állandóan jó színvonallal, tetszetős történettel és karakterábrázolással, és olyan dolgokkal, amiknek aztán később is komoly kihatásaik lesznek. Remélem, hogy a CoMor hamarosan felteszi a maradék egy részt, ami még a főtörténetből őket illet, hogy aztán a végjáték minél hamarabb felkerüljön.

benya11:

--- Idézetet írta: talgaby ---Bizonygatni kellett, hogy milyen erős csapat is lettek, ezért bunyóztak eddig a Hulkkal. Hisz ő a legerősebb.
--- Idézet vége ---

Azt hozzá kell tenni, hogy a szárazföldön.  Torpedó meg a vízben.

talgaby:
Bizonygatni kellett, hogy milyen erős csapat is lettek, ezért bunyóztak eddig a Hulkkal. Hisz ő a legerősebb.
Namor alapjában véve kedveli az embereket, csak úgy kb.(Marvel-)évente rájön, hogy ő most meghódítja a szárazföldet. Ekkor bekattan, de vki mindig kedvesen helyrepofozza az agyát, ekkor megint normálisan viselkedik. Aztán megint rákezdi. Még szerencse, hogy Atlantisz egy gazdag birodalom.

benya11:
BA v1 #003

Elolvastam, a fent említett számot is.  
Jó volt, de nekem picit feltűnt, hogy mindhárom részben, Hulk-al bunyóztak. De ezt leszámítva, tetszett.  
Mivel Torpedót, nem ismerem annyira részletesen, ezért meglepődtem, hogy mennyire ember-ellenes.
Vasember új ruhájáról kár, hogy nem tettek egy említést se, hogy mikor váltott át, a két szám között.
Már letöltöttem, a 4. számot és látom, hogy az 5. nincs honosítva. Ez nem is volt és nem is lesz honosítva?

beigli69:
Galaktikus Vihar 1-15

Sikerült az eddigi számokat egyben elolvasni.  
Először is külön köszönet mind a HZS mind a Comor stábjának, akik belevágtak ebbe a régivágású, nagybetűs CROSSOVERBE (végre nem azt kell vadászni, hogy mi után mi következik), ráadásul tökéletes munkát végeztek. Külön tetszik, hogy a GVH logó teljes Honosítása, egyes kétoldalas képeknél a nem összeillő helyeken a fehér csík (nem tudom, hogy melyik csapat csinálta így, de számomra jobban tetszik, mint a nem illeszkedő vonalak)
Maga sztori nekem nagyon tetszik. MIvel nem igazán vagyok képben az egyes szerelpők életútjával elsőre furcsa volt ez a Thor, aki nem a régies beszédfordulatokat használja, és "modern" szófordulatokkal szidja ellenfeleit. Viszont valahogy szimpatikusabb ez a verziója (annak ellenére hogy egy pöttyet forrófejű), mivel megvannak benne a saját magával szembeni kétségek (pettyet önbizalomhiányos figura). A másik akin meglepődtem Sersi volt (bár csak a magyarul megjelent számokból ismertem eddig), aki itt egy pöttyet cinikus, ráadásul elég vérszomjas kitörése is volt. Sokat dobott a hangulaton a tagok egymás közti viszonyainak ecsetelgetése is (Vasamber kontra Kap., "a ki marad otthon hátvédnek" életbevágó kérdése, Ex-férj, elhidegült férj kontra feleség (azért egész jól elvannak), nyugat-kelet "ellentét").
Mivel több címben fut egyszerre ezért a grafikailag elég hullámzóak az egyes számok között, de összességébem tetszenek ezek is (bár az energikon egyes alakjai nem tetszettek). Bár kicsit ura volt Kvazár enyhén lányos fizimiskája a saját sorozatában, és az is hogy Vas páncélja szinte ahány cím annyiféleképpen volt ábrázolva (a leghülyébb szerintem a saját sorozatában látható"fáraófejdísz" formájú sisak volt, az álcázómező bekapcsolásakor viszont nagyon hasonlított egy két képkockén a Szellemre). A női alakok az Avengersben felülmúlhatatlanok (a női arcok nagyon jók).
Mégegyszer köszönet az elkövető honosítócsapatoknak.
(bocs a szómenésért, és azért hogy szó szerint ezt írom mindkét fórumba, de lusta vagyok átnézni hogy ki melyik füzetért felelős)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése