HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (852/1091) > >>

Galamb:
Végére értem a Kree-Skrull háború című történetnek. A honosító munka kiváló köszönet érte, meg nagyon jó, hogy beleszerkeztettetek még jó pár dokumentációs anyagot, viszont a történet végét úgy érzem kicsit összecsapták: amikor megláttam, hogy kilenc részes, megijedtem, hogy túl hosszú és uncsi lesz, de a végére rájöttem, kicsit rövid lett. Szwsz jobb lett volna, hogyha már egy-két számmal korábban felszállnak az űrbe az Angyalok, meg az is érdekes lett volna megnézni, akár néhány képkocka erejéig, hogy a többi hős hogyan reagál a politikus negatív kampányára, és arra, hogy a Skrullok leigázni készülnek a Földet (mert azért gondolom az olyan koponyák, mint Reed, sejtettek valamit) amíg az Angyalok űrben vannak. Például a Főnix halála című történetben, amikor Jean elindúl az űrbe "enni", akkor mutatták Pókembert, Strange-t stb, sőt a végén még ugye beleírták a Szemlélőt is, szóval ott az alkotók éreztették az olvasókkal, hogy Jean története az egész Marvel univerzumban nagy jelentőségű. Te Farek, azt írtad erről a háborúról, hogy szintén nagy a jelentősége, én is egyetértek veled, viszont úgy érzem, hogy az írók ehhez képest nem hoztak ki belőle mindent, amit lehetet volna. Ennek ellenére nem bántam meg hogy elolvastam, úgyhogy még egyszer köszi mindenkinek, aki dolgozott rajta.  
 U.i: A 98. szám majd akkor olvasható itt valamikor? Aggódom Góliátért!:D

talgaby:
De Gwen is csak azért, mert annyi klónja mászkál össze-vissza... (egyébként egy apró történet azt sejteti, hogy talán Gwen is... :x)

Galamb:
De azért jó tudni, hogy nem csak engem idegesít ez a feltámadósdi! "Felnyársalta a röpdeszka, aztán jobban lett" ezek a mondatok, jókat röhögtem!  Amúgy tényleg milyen furcsa, hogy eddig csak Gwen feltámasztásának lehetősége tabu a Marvelnél, remélem az is marad!
 Amúgy a napokban olvasom a Kree-Skrull háborút. Jók az eddigi részek, köszi Farek!

talgaby:
Olvass Friendly Neighbourhood Spider-Mant.

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---A listából csak Gwen maradt, szólok előre...  (Vagy pedig vegyük hozzá Vasembert is, szemlélet kérdése.)
--- Idézet vége ---
Ne idegesíts már, hogy Ben bácsi is visszajött!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése