HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (851/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Pádi ---New Avengersnél tegnap olvastam el a 29. részt, és meg kell mondjam a Civil Waros tetszhalál után ez a két szállas sztori nagyon ott van a toppon, mondjuk rajongásomat az is tetézi hogy imádom Yu rajzait.
A Mighty Avengers sem rossz, a Cho féle Vasember nekem kicsit túl gnóm, de a történet tetszik, viszont a csapat maga nem annyira szimpatikus, nem érzem annyira csapatnak mint az Underground működő reg ellenes tábort, kifejezetten irritál a modoruk, lerí róluk az egoizmus.
--- Idézet vége ---
Én még nem tartok a 29-nél, szóval le ne lődd a poént! (Ja, egy csomó Ceaucesu-s viccem is volt, erre lelőtték a poént...)
Az MA csapatösszeállítására még kíváncsi vagyok, hogy meddig marad így. Kire gondolsz az egoizmus címszó alatt?

Reményeink szerint hamarosan befejeződik a GVH, mert már megvan a nyers beírása az Avengers 347-nek, szóval aki már türelmetlenól várja (Fairlight, ez rád is vonatkozik), az legyen egy kis türelemmel, és hamarosan olvashatja a döbbenetes utolsó részt.

OFF: Nagybácsi lettem!!! Tyuhaj! Megígérhetem, hogy mindent megteszek a képregény szeretetének belénevelése érdekében.
ON

Pádi:
New Avengersnél tegnap olvastam el a 29. részt, és meg kell mondjam a Civil Waros tetszhalál után ez a két szállas sztori nagyon ott van a toppon, mondjuk rajongásomat az is tetézi hogy imádom Yu rajzait.
A Mighty Avengers sem rossz, a Cho féle Vasember nekem kicsit túl gnóm, de a történet tetszik, viszont a csapat maga nem annyira szimpatikus, nem érzem annyira csapatnak mint az Underground működő reg ellenes tábort, kifejezetten irritál a modoruk, lerí róluk az egoizmus.

Farek:
Tegnap sikerült hozzájutnom a New Avengers 28., a Mighty Avengers 1. és a Thunderbolts 112. számához.
A New Avengers 28. jónak tűnik, ez a Ronin-os, Kezes történet a renegát Angyalokkal érdekesnek tűnik. Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.
A Mighty Avengers a hivatalos csapattal nagyon jól indul, bár most már elég rendesen meg vagyok zavarodva Vasemberrel kapcsolatban, figyelembe véve az átalakulást, amin átment. Árész behozatala a csapatba érdekes lépés, de ha jól tudom, mostanában volt valami minisorozata, aztán mégi csak kellett egy isten, nem?
Ami viszont most egyelőre ismét nagyon jó irányban halad, az a Thunderbolts. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle. Tudom ajánlani mindenkinek, pláne az előző részt, amiben Jack Flag-et fogták el. Nagyon kemény volt.

Galamb:

--- Idézet ---De ne felejtsd el, ez a történet valamikor a 70-es évek legelején született, szóval ez is érződik rajta, és szerintem pár ilyen hiányérzet ebből fakad.
--- Idézet vége ---
Hát igen, erre nem gondoltam, ebből a szemszögből viszont úttőrő munkának tekinthető!

Farek:
Köszönet szépen a véleményezésért. Igen, annak idején nekem is egy kicsit túl gyorsnak tűnt a befejezés, a nagy felvezetések után csak úgy uk-mukk-fukk vége lett, és mindenki ment boldogan az útjára. De ne felejtsd el, ez a történet valamikor a 70-es évek legelején született, szóval ez is érződik rajta, és szerintem pár ilyen hiányérzet ebből fakad. Akkoriban még nem voltak divatban a nagy cross-overek, talán ezért is nem vendégszerepelt több szereplő.
Jelentőségét tekintve pedig elég komoly, hiszen többek között itt jelentek meg komolyabban és mélyebben ezek a fajok valamint az egymással szembeni viszonyuk, valamint a hamarosan befejeződő Galaktikus Viharban is többször utalnak erre.
A dokumentációs anyagra nagyon büszkék voltunk mindig is, örülök, hogy azok is bejöttek

--- Idézetet írta: galamb ---U.i: A 98. szám majd akkor olvasható itt valamikor? Aggódom Góliátért!:D
--- Idézet vége ---
Bár a közeljövőben nem tervezem, de ne aggódj, egyből a következő számban visszatért, már ismét Sólyomszemként - egy erőteljesen nyári szabadidő ruhára emlékeztető viseletben, amit egy kicsit vicces volt -, és a 99-ben meg is magyarázta, hogy mi történt vele.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése