HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Eh, úgy tűnik, talgabynak mégis igaza van, túl öreg vagyok én már ehhez... :hehe: :hehe: :hehe:
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 38.részét Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
Farek, annyira beharangoztad, hogy ez egy gagyi történet lesz éppen ezért kíváncsivá tettél. Hmm, ezek szerint nem csak én vagyok perverz(ahogy lentebb olvasom), de nem volt olyan rossz ez a epizód! Az alapötlet igenis ötletes. Én ugyan csak 4.5 csillagot adtam a történetre és a grafikára, de szerintem és mások szerint is volt ebben ennyi! :hehe:
Xeraph:
Én még nem olvastam el, de azért nyomtam rá egy ötöst. :D
Csak átlapoztam és ha másért nem, már a gördeszka miatt is megérdemli az ötöst. :hehe:
Farek:
Jesszum Pepi! Még a végén kiderül, hogy ez tényleg egy jó történet volt! :hehe: :hehe: :hehe:
Blue S:
Hogy ki adott még 5 csillagot a NYPBA Vol2 038. részére? Természetesen a jó öreg Blue S. ;D
Töltelék történet létére nagyon jó kis csihi puhit kaptunk.
A Szentségtelen kemény ellenfél volt, keményen küzdött, ám végül legyűrte a túlerő.
Jó volt látni, hogy Vasember és Energikon összedolgoztak, még ha közben cinkelték is egymást. Pym pedig tényleg kiérdemelte az Angyalok MacGyver-re címet.
A Szentségtelen többet nem tért vissza, mivel valószínűleg éhen halt a világán.
Köszönet a honosításért! :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése