HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (850/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszönöm a GVH19 - Egy Birodalom Végét! Fordulatos,izgalmas történet volt..Farek,Dórika,Troll mestereket nagy köszönet illeti meg!! Az ERŐ veletek lesz mindvégig!!!

Troll:
Frissültünk
A Bosszú Angyalai #v1-347 (GVH19) - Egy Birodalom Vége

Pádi:

--- Idézetet írta: talgaby ---Akkor nem láttad Darázst a CW alatt... eléggé magasan kezdte el hordani ő is az orrát. Árész egyébként mindig is ilyen volt, nála ez nem újdonság, őt e se tudom nagyon képzelni máshogyan. Ms. Marvel pedig itt szerintem egészen normális, legalábbis ha a saját sorozatához nézem.  A többivel viszont egyetértek. Az NA-s szereplésük meg aztán tényleg ki tudta volna csapni a biztosítékot...
--- Idézet vége ---
Darázsra nem emlékszem a CW alatt, de akkor csak Sentry maradt.
Egyébként a maga pökhendi módján tetszik az MA. Tökéletes kontrasztban áll az NA-val.
Mind stílus mint történet, mind szereplők szempontjából.

talgaby:
Akkor nem láttad Darázst a CW alatt... eléggé magasan kezdte el hordani ő is az orrát. Árész egyébként mindig is ilyen volt, nála ez nem újdonság, őt e se tudom nagyon képzelni máshogyan. Ms. Marvel pedig itt szerintem egészen normális, legalábbis ha a saját sorozatához nézem.  A többivel viszont egyetértek. Az NA-s szereplésük meg aztán tényleg ki tudta volna csapni a biztosítékot...

Pádi:

--- Idézetet írta: Farek ---Az MA csapatösszeállítására még kíváncsi vagyok, hogy meddig marad így. Kire gondolsz az egoizmus címszó alatt?
--- Idézet vége ---
Vasember, Ms. Marvel, Power Man, Ares, Feketeözvegy.
Csak Sentry és Wasp nem.
Az én véleményem szerint.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése