HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (849/1091) > >>

talgaby:
Jelenleg a shiárok tartják még magukat. A skrullok gyakorlatilag akkor elbuktak, amikor Galactus felfalta a császári bolygójukat (az lesz majd nálunk is nagysokára), a kree-k is, bár ők nem tudom pontosan mikor, de mintha nekik is az anyabolygójuknak lett volna kaput, a madárfejűeket meg mostanság irtja a harmadik Summers-fivér. Rajtuk kívűl intergalaktikus megabirodalom nagyon nem létezik, csak kisebb birodalmak és ilyen-olyan csillagszövetségek. Talán már csak a Nova Corps csillagrendőrség a egnagyobb katonai hatalom az univerzumban.

beigli69:
Gratulálok ehhez a nagyszerű történethez ! "Enyhén" meglepő, és megrázó befejezés, brutális jellemalakulások.  Csak így tovább ! Köszönet fáradozástokért !
Csak arra vagyok kíváncsi, melyik intergalaktikus faj az akinek a birodalmi központja még áll ? (ha jól emlékszem, és jól értelmeztem a Skrull birodalom az Annihilation lapjain hullott darabjaira)

molzo:
Én is örülök neki, hogy sikerült befejezni. Azért ez nem kis vállalkozás volt, és két honosító oldal nagyszerű együttműködésének (persze kisebb zökkenőkkel) eredménye.

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Szóval, ha minden igaz, akkor folytatódni fog az angyalok menetelése ott, ahol abbahagytuk, Szellemlovas után, Ezüst Utazó előtt. S már csak pár rész, és megindul Pym kálváriája is, amiről, reményeim szerint, még senki nem feledkezett meg!
--- Idézet vége ---
Ez nagyon jól hangzik. Már nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy mi lesz a folytatása annak a szálnak. Ja és persze nem utolsó sorban köszönet a GVH befejező részéért nektek . Most már hogy megvan az összes rész, lassan neki is kezdek ennek a hosszú crossovernek.

Farek:
Köszönjük, ó Erő sötét oldalának mestere!

Remélem, másnak is tetszeni fog a történet, aminek majd hangot is ad. Sajnálom, hogy ennyire elnyúlt, nem így terveztük, de legalább már készen van. Most már visszazökkenhetünk a rendes kerékvágásba. Illetve lesz még majd kapcsolódó történet, de azt most egy hangyányit (nem. nem Pym-re gondoltam  ) pihentetni fogjuk.
Szóval, ha minden igaz, akkor folytatódni fog az angyalok menetelése ott, ahol abbahagytuk, Szellemlovas után, Ezüst Utazó előtt. S már csak pár rész, és megindul Pym kálváriája is, amiről, reményeim szerint, még senki nem feledkezett meg!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése