HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (847/1091) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Értettem, Farek mester, akkor majd kap mindkét oldal egy szép hosszú véleményt a Hadműveletről.
--- Idézet vége ---
Na, hol is van az az összefoglaló?  

KEDVES BOSSZÚANGYAL RAJONGÓK, OLVASÓK ÉS ÉRDEKLŐDŐK!
Tudom, hogy hosszú volt a szünet, mióta az utolsó Angyali történet is megjelent, de örömmel jelenthetem be, hogy ennek vége. A heti frissítéssel hamraosan folytatódik az Angyalok története, egy kétrészes sztori első fejezetével, ami, bár a Földön játszódik, de kozmikus léptékű. Utána pedig, ha minden igaz, nem kell hónapokat várni a következő részekre, mert talán Dórika és én is egy kicsit jobban felszabadultunk. Szóval lehet örvendezni, és izgatottan várni, valamint készíteni a billentyűzeteket a nagyszabású értékelésekre.

Sepi: bocsi, hamarosan megpróbálom az összefoglalót a Terminatrix Objective-ről, persze ha még érdekel.

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Egyébként az Angyalok Mindörökkének talán a 10-ik, Kangos részében ezt is megemlíti a visszaemlékezéseiben.
--- Idézet vége ---
Lehet, ez valahogy elkerülte a figyelmem. Lehet, hogy el kellene mégegyszer olvasni egyben az egészet.

--- Idézet ---Mondom, ha akarod, akkor majd egy kicsit jobban összefoglalom.
--- Idézet vége ---
Nem volna rossz, de csak akkor ha nem túl nagy fáradtság.

Farek:
Van benne valami. Időből kiragadott Angyalok, akik utána visszakerülnek a helyükre, Kang és időbeli kavarások. Mondom, ha akarod, akkor majd egy kicsit jobban összefoglalom. Egyébként az Angyalok Mindörökkének talán a 10-ik, Kangos részében ezt is megemlíti a visszaemlékezéseiben.

Sepi:
Akkor ezek alapján a történet nagyon hasonlít az Avengers Forever-re. Legalábbis nagyon sok közös elem van bennük.

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Farek, mint Avengers szakértő, tudnál nekem mondani valamit az Avengers - The Terminatrix Objective miniről?
--- Idézet vége ---
Hogyne. Egy 4 részes mini, amiben az idővel, illetve Kang birodalmával játszanak. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']A lényeg, hogy miután Kang kómában van, helyette egy alternatív Ravonna uralja annak birodalmát, Kang álcájában, de szembetalálkozik egy hatalmas, Alioth nevű időlénnyel, aki a birodalom elpusztítására tör. Mindennek tetejébe még egy másik időperiódus újabb alternatív Ravonnája és annak fia is a vesztére tör. Az egyik Ravonna kirántja az időből magának USA Ügynököt, Viharcsapást és Hadigépet, a másik pedig Amerika Kapitányt, Thort és Vasembert. Először a hősök egymásnak mennek, de utána összfognak.Végül közös erővel megmentik az idő birodalmát Alioth-tól, és nagyjábó lminden marad a régiben.[/span]Lehet, hogy ezek alapján nem nagy durranás, de nem rossz kis történet, csak régebben olvastam már, meg most eléggé fáradt vagyok a tegnapi ivástól és kialvatlanságtól. Ha akarod, egy-két nap múlva jobban összefoglalom.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése