HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (846/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszönet Dórikának,Galennek,Fareknak  az új Bosszú Angyalai-ért!!Az ERŐ legyen veletek!!!

Galen:
Frissültünk...A Bosszú Angyalai V1 215

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi ---Egyébként nagyon örülök, hogy folytatódni fognak az Angyalok képregények  , pont ma gondoltam rá, hogy már jó régen volt Angyal sztori az oldalon. Talán a Szellemlovasos sztori volt az utsó.
--- Idézet vége ---
Ja, asszem az volt az. A soron következő részekben lesz pár vendégszereplő, mint pl. Ezüst Utazó, Holdsárkány, Drax, aztán viszont belecsapnak a lecsóba, és végre lezárják, az összetört és összeroppant Pym doktor történetét. De azért az még jó pár rész és vagy annyi hónap is.
Az összefoglalót pedig megpróbálom ég a héten összehozni, csak kicsit fel kell eleveníteni a történetet.

Sepi:
Persze, Farek, még mindig érdekel az összefoglaló róla, de nem sűrgős, majd ha ráérsz megírod. talgaby: köszi, de már megvan nekem is angol verzióban a képregény.  

Egyébként nagyon örülök, hogy folytatódni fognak az Angyalok képregények  , pont ma gondoltam rá, hogy már jó régen volt Angyal sztori az oldalon. Talán a Szellemlovasos sztori volt az utsó.

talgaby:
Terminatrix Objective? Jé, azt most szedtem le. Sepi, ha kell, szólj, küldöm.

--- Idézet ---Na, hol is van az az összefoglaló?  
--- Idézet vége ---
Nos, hol is van az az egyszerűsített letöltési listám?  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése