HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Sue legalább is biztosan. No de Reed? Még a végén kérné felvételét az AIL-be, hogy ne unatkozzon olyan sokat otthon. Viszont lehet, hogy Plastic Man/Gumiember, meg a többi hasonló képességű figura zokon venné és
Legjobb összeállításnak nekem nagyon teszett az, ahogy a vol. 3. elején összeálltak a 4. szám végére: Amerika Kapitány, Thor, Vasember, Sólyomszem, Jogbajnok, Tűzcsillag, Vízió, Vasmadár, és az akkor még csak időről időre megjelenő Energikon.
Leggyengébbről nem nagyon tudok mit nyilatkozni, igazán gyenge felállás nem volt. Ha úgy nézzük, akkor az Avengers 16-ban összeállt csapat volt egy kicsit karcsú: Ami Kapi, Higanyszál, Skarlát Boszorkány, Sólyomszem.
talgaby:
Az F4? Örülnének, hogy végre élhetnek egy kis családi életet, nem kellene állandóan szaladgálniuk megmenteni a világot, mert a többiek már megint nem boldogulnak nélkülük.
Farek:
Hm, talán valóban Maszk/Álarc a leggyengébb, bár nekem Seregély is rezegtette a lécet. De persz minden karakterre ki tudnának találni egy olyan történetet, ahol pont ő képes megmenteni a világot és a többieket.
Gorgonita: hát, nem tudom, az F4 mit szólna hozzá, ha a JLA ki akarná zárni őket a kozmikus ügyekből. Vagy felosztanák, hogy oké, tietek a kozmikus ügyek, mienk meg az interdimenzionálisak.
talgaby:
A DC a CW miatt (is) ugrott bele az 52 nagy sikere után az újabb heti számolós sorozatába, a Countdownba. Az 4 szám alatt vmi 15e-t esett, és jó eséllyel ez tendencia lesz. Azok is görcsölnek mindennel, de most a Marvel szekere jobban megy (nem mondom, hogy a jobb történetek miatt, mert jelenleg a Marvel első 10 eladása között ha 2 igazán jó cím van, már sokat mondok, inkább a jó reklámstratégia lehet itt a nyerő).
Gorgonita:
Szerintem a leggyengébb Sólyomszem. Pláne hogy most a JLA esetében is idegel, hogy ijjászgyerek belefért, de Cyborg nem.
A legjobb csapat: Cyclops, Ororo, Árnyék, Colossus, Wolverine...
Na jó. Csa viccelek: Mr. Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, Thing.
Oké. Tudom inkább a régi Avengersekre vonatkozott a kérdés, de az én kedvenc felállásom a New Avengers volt. Kár hogy az szétugrott a Civil War miatt. Cap, Vas, Spidey, Wolverine, Cage együtt nálam nagyon ott voltak. Ronin is bejött, csak dögösebb ruci kellene neki. Olyan mint Elektráé. Más nem is kellene. Sentry és Thor meg mehetne valami mesefilmbe.
Valami hasonlót hoznék össze JLA fronton is, ott főképp az ötletes idegenekre építkezve, hamár úgyis egy űrállomásról védik a Földet. Superman, Hawkwoman, Martian Manhunter, Csillagfény, Cyborg, Katana biztos benne lenne. De ott is vissza kellene venni, sok agyontápolt karakterből is, mert öli hangulatot hogy mindenütt ott vannak félmásodperc alatt. Nem birom a sok halálból visszahozott nagy öreget sem. A Zöld Lámpások közül is valamelyik újabbat választanám, Hal Jordan meg nyugodjon békében.
És kisebb horderejű történeteket írnék rájuk. Nem kell mindig megmenteni hat realitást. Elég egy sima kis helyi felfordulás is, ha ülnek a poénok. Cadmus, Civil War, Kingpin. Kellenek ennél jobb ellenfelek?
Egyébként hogy legyen egy másik téma is. Néha eszembe jut milyen lenne, ha a két kiadó egyesülne. A JLA vinné a galakttikus ügyeket, az Avengers meg a helyi szupergonoszokat osztaná. Édekesek lennének a crossoverek, vendészereplések, stb. De nem biztos hogy hosszútávon jó lenne, mert megszünne a verseny. Most is várom, hogy mikor látják már be a DC-nél, hogy valamit lépniük kell erre a felemás Civil War-ra, mert nagyon gyengén muzsikálnak a régi trükkök.
Vagy csak szerintem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése