HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: InteligensOgre ---A leg eröseb felálásuk pedig sztem a vol3ban Amikor DeLaFey kisaszony ellen menek vanak vagy 39en vagy mégtöbben
Ennyien bárkit eldózerolnak.
--- Idézet vége ---
Hááát... jussno akkor eszedbe a 4. szám, ahol bebizonyosodik a "kevesebb több" elve, amikor Forgószél megszívatja őket.
InteligensOgre:
Huh fiúk nagyon elöre szaladtatok legalábis nekem, a JL el még csak barátkozom így aról nem sok mindent tudok mondani. Na igen sztem az F4 nek hiányozna hogy nem menthetik meg a világenyetemet. Meg aztán úgyis megtalálja öket a gebaz szal kár lene tiltakozni is
Lelki szemeim elöt feldereng ahogy Supermen alkudozik Richardszal 1térkép felet hogy ki hol illetékes Megérne 1 füzetet. A leg eröseb felálásuk pedig sztem a vol3ban Amikor DeLaFey kisaszony ellen menek vanak vagy 39en vagy mégtöbben
Ennyien bárkit eldózerolnak.
talgaby:
Bajvívót én inkább felejteném, Pokolcica meg tényleg lemaradt. Ő aranyos volt, Tigra még vadabb verzióban.
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby ---Na jó, komolyra véve... a kissé fura Sólyomszemet leszámítva inkább a v2 első összeállítása, Kapi, Thor, Vasfej, Boszi, Vízió.
--- Idézet vége ---
Lehagytad Bajvívót és Pokolcicát ( ).
De egyébként nem rossz, nem rossz.
talgaby:
Reed is örülne, mert csakis a tudományos munkájával törődhetne, meg a családjával, amikor Sue eszébe jutattja, hogy az is van neki. Egyedül Ben és Johnny volna kérdéses, Ben biztosan unatkozna eleinte (amíg meg nem kérné végre Alicia kezét), Johnny meg tuti beállna vmi szuperhősbandába.
Legjobb összeállítás... hm, Vadóc volt tag? Nem? AKkor nem volt olyan.
Na jó, komolyra véve... a kissé fura Sólyomszemet leszámítva inkább a v2 első összeállítása, Kapi, Thor, Vasfej, Boszi, Vízió.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése