HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok v1 170. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Az tényleg durva, hogy Kapi 220 kilóval bicepszezik és akkor azt mondja már nincs meg a szuperereje.. :badteeth:
Én anno 60 kilóval szériáztam és az untig elég volt. :hehe:
Kíváncsi leszek még Thor helyzetére, mivel eléggé meglepődött a csapat a hirtelen felbukkanásával holott állítólag az előbb beszéltek vele.
A 169. rész szándékosan hagytátok ki? (angolul megvan, csak szerettem volna magyarul olvasni :ugral: )
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Július 16., 21:44:57 ---Az angyalok nagyon tisztelhetik Küklopszot, hogy kint van róla egy kép a falon. :lol:
--- Idézet vége ---
Basszus, tényleg ott egy kép! Hű, le a kalappal, olvastam már párszor ezt a füzetet, de ez soha nem tűnt fel. :worship: :worship: :worship:
Turkia: Igazából ez még a börzet lőetti napon, szombaton került fel, de azért kösz. :)
Miről beszél? Egy időben volt neki valami szérumnak köszönhetően szuperereje. Az a kapi látható a Mindörökké Angyalok történetben is. Remélem, olvastad. :nezze:
Igazából sokat nem tudok erről, mert a saját füzetében futott a történet, szóval volt, majd nem volt. :badteeth:
És persze, hogy a füvön. Miért, ha te lepattintasz egy labdát, az nem pattan meg a füvön? :hehe:
turkia:
Köszönet a BA 170-ért! Szerintem elég jó sztori volt. Kapi 220 kilóval bicepszezik? Hová tűnt az ereje, miről beszél? De neki nem csak az emberi teljesítőképesség határán mozgott az ereje? Mert ez kb már az lehet, e felett már nettó szupererő kategóriába esik...
Amikor eldobja a pajzsát, az a füvön pattan meg? :D
Amúgy állatok vagytok, hogy a börze (amin egyébként mindössze chilipácot, meg zsemlét vettem a Spar-ban... :lol: ) után még erre is jutott idő! :bravo:
Blue S:
Bosszú Angyalai Vol1 170.
Tetszett, ahogy Kapi és Vasember rendezték a nézeteltérésüket. Eleinte Steve nagy arrogánsan viselkedett Bestiával, majd szépen lassan bevallotta Tonynak, hogy a legnagyobb problémája saját magával van. (Azért csendben megjegyezném, hogy szupererő nélkül akkor súllyal bicepszezni szerintem simán világrekord.)
A 06. oldalon nem írták rosszul az egyik nevet? Jan mondja: "Darázs és én..." hiszen ő Darázs?
Az angyalok nagyon tisztelhetik Küklopszot, hogy kint van róla egy kép a falon. :lol:
Szóval jön Ultron! Azok a füzetek mindig jók voltak eddig amikben szerepelt, úgyhogy nagyon várom. :D
Köszönet a honosításért! :worship:
Sepi:
Nyugi, nem csak ehhez vagy túl öreg... ;D :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése