HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (840/1091) > >>

talgaby:
Nem tudom, melyik WI, a NewGenen volt fenn egy darabig a kétharmada...
Jó, én is hülye vagyok, minek van ott az UHBMCC... What If v2 #34 - What If no one was watching the Watcher?
Egyébként meg a komplett gárdáról van még kép, ott a Disassembled, amikor egy duplaoldalon összegyűlnek a még élő volot és jelenlegi tagok. Nem éppen kevesen vannak...

InteligensOgre:
Hmmm hol lehet boszúangyalt szerezni. Othoni szolgálatra kene vagy 2 az erösebek közül mert a szobám kitakarításához iszonyatos bátorság és erö kellene......jöhet mongyuk Tigra +Tüzcsillag pluszba

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby ---Ha nagy tömeg kell, ott az a What If, amiben egy rakás marhaságot hoztak direkt össze, abban volt az, hogy mindenki, aki Bosszúangyal volt, az is maradt, voltak vagy százan, mikor nekiindultak...
--- Idézet vége ---
Hm, ez melyik Waht if...? Ezt nem ismerem.
Egyébként az Avengers v1. 100. számában valóban megvalósult az, amit írtál, ugyanis hőseink elindultak Olümposzt ostromolni, és mindenki, aki valaha is Angyal volt addig, megjelent. És meglepő módon, akkor még nem voltak olyan túl sokan. Talán egy tucatnyian, ha voltak? Megpróbálom összeszedni. Szóval:

Vízió, Fekete Lovag, Vasember, Herkules, Fekete Párduc, Skarlát Boszorkány, Hulk, Amerika Kapitány, Bajvívó, Higanyszál, Thor, Sólyomszem, Hangya, Darázs.

Tévedtem, voltak vagy 14-en. Ami szerintem 100 szám alatt nem olyan nagy gáz.

InteligensOgre:
JóJó ott a pont valóban szivatta öket Forgószél, de inkáb saját magukat. De sztem tény ami tény eröben téleg a legnagyobb felvonulás. A Whatif meg csak szimplán megse történt  
De jó egyebasza akor téleg töben volta..........Apropó kiaz a Sentry?

talgaby:
Ha nagy tömeg kell, ott az a What If, amiben egy rakás marhaságot hoztak direkt össze, abban volt az, hogy mindenki, aki Bosszúangyal volt, az is maradt, voltak vagy százan, mikor nekiindultak...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése