HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Gorgonita: tökéletes megoldása a helyzetnek. Le a kalappal!
Gorgonita:
Gondolkoztam a felvetett problémán és a következőre jutottam. A FF figyel lefelé. Vakondember, Namor, Lávaemberek, Magma. Az AA kémlel körbe: Doom, Fisk, Magneto, Zemo. A JLA meg felfele: Galactus, Darkside, Skrull, Kree. Eztán már csak az olyan belső fenyegetésektől kellen tartaniuk, mint Cadmus, Shield, de azokra meg figyelnének kívülről a Kívülálló X-Menek.
InteligensOgre:
Bár az igazsághoz hozzá tartozik még szerencse h balfék, mert külömben legyözhetetlen ellen fél lenne. Elég durva az ereje kb mindenható föleg a TH után térgörbítés miegymás, verekedj má vele te. Még jó h megtalálta a szerelmet(eszeveszet nagy papucs let belöle), de az is igaz hogy aVulkán csaj meg rajong érte bár nem toom mit eszik rajta, hacsak a mindenható eröt nem
InteligensOgre:
Na igen kétség kívül az univerzum leghatalmasab balféke
talgaby:
No igen, de azt hittem, eddigre már kinőtte először a kisebbrendűségi komplexusát. De akkor valószínűleg még csak ezután fog elmenni először egy pszichiáterhez. Fantáziája sose volt nagy, erre magyarázatot ad az eredettörténete, meg a későbbi felbukkanásai is. Inkáb azért csodálkozom, mert sehol máshol nem láttam ilyen nagyzolónak, amikor végre megállapodott, akkor is szépen éldegéltek Vulkánával Denverben (jó, aztán legyőzte a Túlontúlit, alkotott egy új univerzumot, meg létrehozta később Kozmoszt, de az egyik se az ő ötlete volt, mindig visszatért a köznapi dolgaihoz).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése