HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (836/1091) > >>

Sepi:
Plussz jól mutatna az oldalon a Marvel Adventures F4 mellett. Ha majd esetleg beindul a Hulk cím, arra meg megpróbálom beszervezni sámson dokit.  Így egészen szép kis MA gyűjtemény lenne itt az oldalon.

talgaby:
Nem akarnád fordítani is...? A legjobb jelenlegi Adventures-cím, csak sose tudtam, hogy vehetnélek rá a honosítására...

Farek:
Na, emberek és egyéb életformák. Egyrészt hamarosan jön az Avengers 216, amiben megláthatjuk, hogy valóban beteljesült-e az Angyalok végzete Molekulaember ellen (súgok: a sorozatuk még jelenleg is fut, szóval nagy összegekben ne fogdajatok ellenük   )

A másik, hogy tegnap az Eduárdban nagy meglepetésemre beszereztem vagy 7 darab Marvel Adventures: Avengers-t. Nem tudom, hogy ki az, aki ismeri esetleg, de szerintem nagyon jó! Abszolút könnyed, de mégsem gyermeteg, korrektül megrajzolva, jó poénokkal. Éppen most olvasom, amikor megjeleik Ego, az élő bolygó és az Angyalok elindulnak, hogy kiderítsék mit akar, meg megállítsák, mielőtt zavart okoz a Föld ökoszisztémájában. Banner összedob egy fordítógépet, ami az Ego által sugárzott jeleket fordítja le, és kiderül hogy Ego-nak nagyon megtetszett a Föld, és udvarol neki!!! "Hm, mit keres egy ilyen szép kis kékség egy ilyen helyen?" "Tudok egy király kis helyet a Centauri galaxisban!" - Mire VAsember reagál: "Korai még előjönni az autókázással!" Nagyon komoly!     Tudom ajánlani mindenkinek.

Galamb:
Azért nem találtam sehol. Kösz

talgaby:
Az YBK-n volt, leszedték, amikor kiderült, hogy a Kingpin kiadja év végén.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése