HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
Nagyon szívesen, szerintem is jó volt.
Bár megmondom őszintén, hogy nem igazán szeretem Ultront, mint ellenséget. Ha adamantiumból van, akkor az a bajom, hogy igazából tök esélytelen fizikai harcban hatni rá, nem is igazán értem, hogy miért próbálkoznak. Ha meg nem abból, akkor valójában pillanatok alatt szét kellene kapniuk.
Nekem ez a teljes adamantium test túl sok.
De legalább pont ezért megmozgatják az írók fantáziáját, hogy új és új dolgokat találjanak ki ellene. A v3-as sorozatban talán az egyik legjobb Ultron történet zajlott a 19-22-es részekben. Na, ott kellett volna lezárni a történetét... :D
Hidd el, a kihagyott rész tényleg bűn rossz. De ja, majd egyszer, nagyjából az utolsó részek egyikeként kikerül. :badteeth:
Blue S:
BA Vol1 171.
Remek történet volt, Ultron ismét kemény ellenfél lett volna, ha nincs Wanda. Pedig tudta ő, hogy kit kell kiiktatni az Angyalok közül és bár Jokaszta viselkedése alaposan meglepte, mégis nyerésre állt. Ám Ms. Marvel (akit Mr. Marvelnek szólítanak egy oldalon) nem várt tényezőként keresztülhúzta a számításait.
Kapi ebben a részben nagyon kiállt Vasember mellett, szinte már feltűnően. Talán bűntudata van az elmúlt részekben mutatott viselkedése miatt.
Kíváncsi vagyok, hogy hova tűnhettek a robotnővel? Az áruházas szál is kezd érdekes lenni.
Azért azt a kihagyott történetet valamikor szívesen elolvasnám. Valahogy nem vagyok a kihagyás híve. Emlékszem, hogy régen mennyire idegesítettek az utalások a Semic füzeteiben: "Ez egy régebbi kaland." :violent:
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Július 18., 12:42:17 ---Akkor ennyi erővel múltkor is kihagyhattuk volna a Nyugati Parti Angyalokat is. :D
--- Idézet vége ---
Igaz. Bár ott legalább az első és az utolsó keretoldal a történet idejében játszódott. :)
Meg a nyugati partiakat, a '90-es évek nagy harácsolásra termett cross-over évszámait kivéve :badteeth: hiánytalanul szeretném kitenni. 102 rész mégiscsak 300-zal kevesebb, mint a fővonali Angyaloké. ;)
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Július 18., 09:25:43 ---
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Július 18., 07:12:31 ---A 169. rész szándékosan hagytátok ki? (angolul megvan, csak szerettem volna magyarul olvasni :ugral: )
--- Idézet vége ---
Igen. Mert ritka szar, és semmi köze a történetfolyamhoz. :D
--- Idézet vége ---
Akkor ennyi erővel múltkor is kihagyhattuk volna a Nyugati Parti Angyalokat is. :D
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Július 18., 07:12:31 ---A 169. rész szándékosan hagytátok ki? (angolul megvan, csak szerettem volna magyarul olvasni :ugral: )
--- Idézet vége ---
Igen. Mert ritka szar, és semmi köze a történetfolyamhoz. :D
Thor meglepődéséről és a helyzetéről a későbbi részekben majd kiderül ez-az. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése