HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
benya11:
Most olvastam el a BA v1 91. számát, a Kree - Skrull háború folytatását. Mikor az utolsó oldalt is elolvastam, akkor ha nem tudtam volna, hogy lesz ennek a történetnek még folytatása, akkor azt hittem volna, hogy itt van vége ennek a sztorinak. Szerintem simán elment volna egy ilyen, 3 részes sztorinak is. De akkor nem az lenne a történet címe, hogy Kree - Skrull háború. Gondolom a következő részekben az Angyalok beleütik az orrukat a Kree-k és a Skrull-ok háborújába... Ja és jut eszembe: elolvastam a füzet végén lévő dokumentációt, tetszett. Pár dolgot már én is tudtam, de párat még nem.
A GVH hány hónap alatt jelent meg Amerikában? Én arra tippelek, hogy 3-4.
Most végeztem a BA v1 #92-vel is. A borító elolvasása után kíváncsi voltam, hogy miért küldi el Amerika Kapitány, Thor és Vasember a többi tagot. Remélem hamarosan véget ér ez a tömeghisztéria is. A végén lévő dokumentáció ismételten tetszett, kösz. Azon a felsoroláson (amikor kiírták, hogy hányszor oszlott fel a csapat stb.)néhol nevettem is. Amikor olvastam, hogy összesen 5-ször oszlottak vel a BA akkor megnyugodtam, hogy hamarosan biztos újra összeállnak.
Ma, azaz hétfőn olvastam el a BA v1 #93-at. Jó volt ez a rész, végre megtudtuk, hogy azok az Angyalok akik feloszlatták a csapatot, valójában csak Kree-k voltak.Tetszett Hangya utazása is Vízió testébe. Meg kiderült a sejtésem is, miszerint az a Carol Danvers skrull volt. Meg a végén lévő, "boldog karácsonyt kívánó, BA-s" kép is jó volt!!
Farek:
--- Idézetet írta: benya11 ---Örömmel hallom!! Egyébként a GVH 19 részes, vagy még lesz több része honosítva??
--- Idézet vége ---
A GVH alapvetően 19 részes. DE: mind az Amerika Kapitányban, mind pedig a Kvazárban voltak utórezgések, valamint volt egy 2 részes what if...? is. A Kvazáros utórezgést már olvashatod is a Chronopolis-on. A what if-et pedig a nem túl távoli jövőben tervezem.
Az Avengers rajzfilmmel kapcsolatban pedig nem fűzök túl nagy reményt, hogy készítenek belőle újat, de hátha egy élő szereplős film, amit már egy ideje rebesgetnek. Pláne, ha a DC tényleg belevág egy JLA filmbe, akkor lépniük kell.
talgaby:
A GVH-nak (végre) vége, én is tartozom még egy olvasással, de egyre kétesebb, mikor lesz rá esélyem (ja, ha megkapom a központi letöltőlistámat ).
Mivel jelenleg az Angyalok a szupersztár-részleg és lassan jönnek a tagok filmjei, így nem csodálkoznék, ha lenne újabb BA-sorozat, de nagyobb esélyt látok arra, hogy ráfekszenek az Ultimates-vonalra.
benya11:
--- Idézetet írta: Farek ---A távlati terveimben szerepel majd egy másik Angyalos what if... honosítása is, sőt, a GVH-hoz kapcsolódóan is van what if... szóval még az is jönni fog.
--- Idézet vége ---
Örömmel hallom!! Egyébként a GVH 19 részes, vagy még lesz több része honosítva??
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek ---Hát, megmondom neked a frankót, túl sokat nem mulasztottál. Letöltöttem mind a 13 részt, gyarkolatilag az első évadot, de több már nem is volt. Mint Angyal rajongó, végignéztem egyszer, de annyira nem volt nagy szám. Nem tudom, hogy a képregények vajon teljesen a rajzfilm történeteit adták vissza, vagy valami újdonság is lehetett bennük.
--- Idézet vége ---
Jó kérdés, még nem olvastam el. A rajz jól néz ki, de ahogy belelapoztam, nem tünt az sem egy nagy durranásnak. Ha gondolod, el tudom küldeni neked.
--- Idézetet írta: Farek ---Viszont igazán készíthetnének mostanába egy újat, hiszen azért most már eleget fejlődtek ők is, bizonyítja ezt az Ultimate Avengers 1-2. Persze érthető, hogy tavaly egy új F4 rajzfilmsorozatot dobtak ki, hiszen az ment a mozikban, de én nagyon örünék egy új angyali sorozatnak is.
--- Idézet vége ---
Jövőre majd egy új Pókember rajzfilmsorozatot fognak adni, aztán ki tudja, lehet, hogy eszükbe jut majd egy Avengers is valamikor. Szerintem jó lenne, bár kevés esélyt látok rá.
--- Idézetet írta: Farek ---Lenyűgöző, hogy egy számmal a 60-70-es éevkből meg lehetne tölteni vagy 6 részt a maiakból.
--- Idézet vége ---
Ezért is van nagyobb eszmei értéke az akkor képregényeknek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése