HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
benya11:
Végeztem a BA v1 #96-al is. Végre fényderült erre a Craddock-os dologra is. Rick járt már a Negatív Zónában? Ha igen, akkor mikor? A következő zsám, meg a végkifejlett lesz... Arról majd írok többet is.
InteligensOgre:
Elolvastam az X VS Angyalokat. Egész pofás kis történet. Föleg az Orosz hösök tecetek.
Nagymedve Élmunkás stb beteg fazonok..........sztem az oroszok ezen simán besértödhetek akortájt. Kicsit paródia jelegünek éreztem öket az Angyalok melet. Az meg amikor a maci visza változot funy volt. szó szó Magnetó meg 1ravasz dög az x-ek lehetek volna talpraesetebek is,de hát ez a szuperhös tesztoszteron..........bunyózni márpedig kell
De öszeségében tecet a sztori. a fordítást és beírást meg már nem is dícsérem mert:1elbízátok magatok, 2ugyis mindig tökéletes mint most is.
benya11:
Kösz a választ, Farek. BA v1 #95: Most olvastam el. Ez a szám is jó volt, volt benne szó sok mindenről. Igaz, a kree-skrull háborút nem nagyon tanulmányozhattuk. Először mikor az elején Vízió visszautasította Tritont, akkor azt hittem már, hogy ő is egy kree!! DE aztán beigazolódott, hogy a sejtésem nem igazán helyes... ilyenkor már nem tudja az ember, hogy mit higgyen. Ebben a számban nem volt dokumentáció, de sebaj.
Farek:
Na, hosszú napok vátolléte után végre visszajöttem.
A kree-skrull hábaorúban valóban voltak igen komoly fordulópontok, és tényleg, amikor az ember már azt hihetné, hogy vége, akkor kezdődik csak igazán, lásd a 91-es számot, illetve a következőket.
Az angyalok feloszlatásán annak idején én is nqagyon néztem. Modnom, mi van? Honnan kerül került elő ez a 3 Angyal, és miért csinálják? Aztán a következő számokban leesett, de akkor is komoly kis jelenet volt. Meg persze Vízió érkezése, amikor a 3 tehén lelőtte. Majd az utolsó számban olvashatsz egy rakás dokumentációt, meg extra dolgot, ott kiderül, hogy hogy is alakult ki a történet. A skrullokkal való kavarás elég jó volt szerintem, Carol-on egy kicsit meglepődtem annak idején.
Annak is örülök, hogy ennyire tetszenek a dokumentációk, azt hiszem, ezek is olyan dolgok, amik annak idején nagyon különlegessé tették a mi BA honosításainkat.
ja, és a GVH 19 része 3 hónap alatt ment le Amerikában.
És vanmég fent Angyali képregény, csak a korábbi felsorolásból kimaradt, mert az X-Men címek alól lehet letölteni: X-Men a Bosszú Angyalai ellen című 4 részes mini.
benya11:
Elolvastam a BA v1 #94-et is. Tetszett ez a rész, meg az is, hogy a szám föl volt osztva 3 részre és mindegyik részt más rajzolta! De azért a sztori is alakul. Kíváncsi vagyok már a végkifejlettre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése