HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 26., 17:03:57 ---Bosszú Angyalai Vol1 172.
Bár Gyrich elég unszimpatikus volt már X-men-ben is, most mégis azt mondom, hogy van egy kis igazság abban, amit mondott.
--- Idézet vége ---
Igen, igazából nemzetbiztonsági szempontból baromira igaza van. Az egy más dolog, hogy stílusban egy idegesítő kis pöcs. :)
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Augusztus 26., 17:03:57 ---Ha pár évvel ezelőtt olvasom a történetet, akkor kacagtam volna azon, hogy egy Viharisten, egy milliárdos iparmágnás páncélba bújt alteregója, stb. mennyire be vannak rezelve egy bürokrata haragjától. Ma már csak szomorúan veszem tudomásul, hogy bizony ez a valóságban is így lenne egy rendfenntartó testületnél. Egy olyan ember hoz döntéseket azok felett, akik az életüket kockáztatják, aki soha nem végezte azt "munkát" és fogalma sincs arról, hogy milyen éles helyzetben döntéseket hozni. :(
--- Idézet vége ---
Igazából sokáig én is úgy gondoltam, hogy Gyrich csak egy bürokrata ficsúr (valószínűleg eredetileg ez is volt az alkotók célja), de aztán a Bloodties című X-Men - BA közös történetben (amit Nitro honosított is), kiderült, hogy nem ijed meg a saját árnyékától, és legalább valamennyire képzett ügynök, aki megfelelően bánik a fegyverrel és nem veszti el a hidegvérét akció közben sem. Szóval vannak mélységei azért a karakternek. :)
Blue S:
Bosszú Angyalai Vol1 172.
Érdekes, hogy Simon mennyire beleesett Ms. Marvelbe, annak tükrében, hogy állítólag mindig Wanda volt álmai nője. A két hölgy ugyanis teljesen különbözik egymástól.
Bár Gyrich elég unszimpatikus volt már X-men-ben is, most mégis azt mondom, hogy van egy kis igazság abban, amit mondott. Az intézkedése azonban túlzó. Ilyen esetben a vezetőt szokták leváltani vagy átfogalmazzák a "házirendet". Azzal, hogy korlátozza az angyalok lehetőségeit, csak a bűnözőket segíti. Ennek eredményeképpen Tyraknak sikerült meglógnia. Mondjuk, hőseink kicsit korán feladták, ha más nem, akkor szólnak Vasembernek vagy Thornak, hogy ugorjanak a kikötőbe.
Ha pár évvel ezelőtt olvasom a történetet, akkor kacagtam volna azon, hogy egy Viharisten, egy milliárdos iparmágnás páncélba bújt alteregója, stb. mennyire be vannak rezelve egy bürokrata haragjától. Ma már csak szomorúan veszem tudomásul, hogy bizony ez a valóságban is így lenne egy rendfenntartó testületnél. Egy olyan ember hoz döntéseket azok felett, akik az életüket kockáztatják, aki soha nem végezte azt "munkát" és fogalma sincs arról, hogy milyen éles helyzetben döntéseket hozni. :(
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Augusztus 01., 07:28:29 ---Érdekes, hogy mennyire népszerű Bestia!(vagy igazából a nőknek csak a bundájára fáj a foguk?!) :badteeth:
Ebben a részben nem történt utalás a múltkori Thor-esetre. Remélem magyarázatot adnak majd arra az incidensre!
--- Idézet vége ---
Ja, valamiért Bestia nagyon fut a nőknél. Lehet, hogy tényleg a bundára fáj a foguk? :)
A Thor esete(ke)t később majd megmagyarázzák. Nagyjából.
Örülök, hogy innentől ismeretlen terepen jársz. Majd kíváncsi vagyok, hogy mennyire tetszik. :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 171. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Érdekes, hogy mennyire népszerű Bestia!(vagy igazából a nőknek csak a bundájára fáj a foguk?!) :badteeth:
Ebben a részben nem történt utalás a múltkori Thor-esetre. Remélem magyarázatot adnak majd arra az incidensre!
Na, innen már nekem is új minden!!! :cool:
Várom a folytatást!!!
KiD:
Nekem Ultron nagyon bejött a Titkos háborúban, de mióta jobban megismertem, nem igazán jön át az Oidipusz komplexusa, meg a háttérből mesterkedése. Jobban állt neki, a természeti erő szerű pusztítógép szerep kevés aggyal, de annál táposabb testtel, amit ismeretlenül tulajdonítottam neki, mikor még Fátum komornyikja volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése