HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (819/1091) > >>

talgaby:
A doki Wanda műve volt, tudat alatt azt akarta, hogy megállítsák, ahogy a HoM-ben is ezért maradt meg Layla Miller és volt képes ráébreszteni a hősöket a helyzetükre. Magneto viszont passz.
Oroszlánszív problémája megoldódott. A New Excalibur mostani részében visszakapta a gyermekeit. Gond elhárítva, küldetés teljesítve.

Farek:
Akkor viszont teljesen meg vagyok kavarva. Ha Strange nem volt ott, és az valóban Wanda műve volt, akkor igazából hogy is ért ez véget? Wanda tudat alatt érezte, hogy rosszat tett, és kiütötte magát egy általa megidézett képpel? VAgy Magneto is csak az ő műve volt? De akkor hogy került az igazi Magnetohóz és Xavier-hez Genoshára? Teljesen zavarban vagyok  

Oroszlánszív: így már egy fokkal érthetőbb. De hogy-hogy mindenki megfeledkezett róla? Ha megval valaki, attól még élt, és nyomott hagyott a világban! Vag mit hittek például a gyerekeiről? HOgy a midikloriánok nemzették őket maguk között   ?

A gyerekekkel ezek szerint megint jól bekavartak. Kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e valahogy jól kijönni belőle. Nehéz jó retcon-okat készíteni. Az Angyalok Mindörökké még a jobbak közül valók, szerintem, de nem tudom, hogy itt hogy oldják meg.

Azt még el tudom képzelni, hogy Magnetonak a prof szólt, hogy valami gázt érez, azért ment. A telepatikus képességeiről pedig valóban jól elfelejtkeztek, bár amennyier én tudom, az soha nem úgy működött, mint egy "átlag" telepatáé.

talgaby:
Farek: Nem, mivel Strange azóta sem tett semmilen utalást rá, elvileg a valós világban is úgy volt. A WI-t pont azért adták ki, hogy ezt a káoszmágia-kavarást rendbe tegyék. Ott a What if... része csak Kapira vonatkozik. Történetben nem adtak erre megerősítést, de vmelyik alkotói fórumban emlékeim szerint igen.
 Oroszlánszív: Azért a gyerekei, mert ők állnak a legközelebb hozzá, az ő emlékeikben él a legélénkebben az egykori élete. Nem emlékszem, hogy mindenki más megfeledkezett-e a nőről vagy sem, de a gyerekek voltak az egészben a gyenge pont. A lényeg az volt talán, hogy tényleg meghalt a Kapitánnyá válása előtt és ennek a külvilág számára úgy is kellett maradnia, az egykori élete teljesen a semmivé lett.
A gyerekek... sajna ez még mindig kusza téma. Nem voltak Mefisztó részei, de a jelek szerint volt vmennyi hatalma a lelkek felett. Az emlékezés dolog sem tökéletesen tisztázott. Elméletileg az egészet most felgöngyölítik a Young Avengers v2-ben, de erre nem vennék még mérget.

Magneto: Passz. Ha a későbbiekben elővették volna, akkor azt mondanám, hogy megérezte telepatikusan, ugyanis régen ő egy majdnem Xavier-szintű telepata volt, de erről megfeledkeztek az idők során, akárcsak Vadóc és Ms. Marvel "hatodik érzékéről", ami gyakorlatilag egy pókösztön volt lebutítva. A Magnetos rész sok vita tárgya, mert ugyan a What Ifben adtak rá magyarázatot, de ez a 616-ban a HoM eleje miatt nem működik.

Sepi:

--- Idézetet írta: Farek ---Azért Magneto-tól csak megkérdeztem volna, hogy hova viszi, eltemetni, vagy feltámasztani? És ha eltemetni, akkor mi miért nem mehetünk?
--- Idézet vége ---
Egy másik érdekes kérdés: Magneto honnan a francból tudta, hogy ott valami baj van, és oda kell mennie Wandához??  
Mert az addig oké, hogy esetleg a tévéből tudta, hogy valami probléma van az angyaloknál, és azért ment oda, de ha akkoriban Magneto az Excalibur tagja volt, akkor ha már ekkora gond van, miért nem vitte magával a csapatot is. A másik, hogy honnan tudta, hogy az egész Wanda műve? Mert gondolom nem csak teázni ment volna a lányához, hanem azt lehet érezni, hogy pontosan tudja mi folyik ott.

Farek:
Sepi: örülök, hogy segíthettem tisztába tenni a Hangya dolgát.
Egyébként nem tartom bűnrossznak a történetet, de olyan hű de haj de nagynak sem.

talgaby:
Olvastam a Waht if...?-et, és jobban is tetszett volna az a megoldás, de legalább is az alaphelyzet. De az, hogy Strange valahol a világ tulsó felén volt, csak ebben a WI-ben volt így, vagy tévedek?    Javíts ki, ha nem így van, hogy hol derül ki, hogy valóban Wanda szórakozott végig mindenkivel.
Igen, Sólyomszem és Wanda sztoriját már olvastam a New Avengers 26.(?) számában. Ezt a hozzászólást hónapokkal ezelőtt írtam, amikor még nem vágtam a dolgot.
Sólyomszem azért adhatott volna legalább egy szemernyi bizalmat TOny-nak. hiszen már ennél rosszabbakat is látott tőle (alkoholizmus, árulás, gyilkosság, amivel őt vádolta meg, stb.), de mindig visszatértek a jó alapokhoz. De még mindig ez a legreálisabb része a dolognak, elég feszült lehetett akkor a hangulat, mindenki kicsit zaklatott volt.
Oroszlánszív: oké, így már jobban értem. De ezt nem lehetett volna elmagyarázni szegény mezei BA olvasónak, aki erről mit sem tud? Meg ha nekem nem is, de magának Casey-nek? Mert ő is csak lesett, mint a luki nyúl, amikor magyarázat nélkül egy ilyen kijelentés zúdult a fejére. Egyébként az is megérne egy misét, hogy miért pont a gyerekei. A halá lragaszkodik a családhoz? Ugyan már.
Hangya halála nem lep meg, mármin hogy jelenleg is úgy van. Ez a Hangya nem volt egy egetrengető karakter, szóval várható volt, hogy ő halott marad.
ENSZ, feloszlatás. Egye fene, legyen igazad.   Tulajdonképpen lényegtelen.
Ezt a gyerek témát viszont továbbra sem értem. Ha végül is nem Mefisztó részei voltak, akkor miért függtek tőle, hogy ki emlékszik rájuk, meg ki nem? Meg hol van erről szó? És akkor most miért beszélték meg ilyen vidáman, mindenki által köztudottan a dolgokat a mágussal?
Azért Magneto-tól csak megkérdeztem volna, hogy hova viszi, eltemetni, vagy feltámasztani? És ha eltemetni, akkor mi miért nem mehetünk?
És persze továbbra is ott van Dr. Strange, meg a nagyképű kijelentései.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése