HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
molzo:
Ezer hála, hogy sikerült végre befejezni a Csúcsbiztonság minit! Nem tom miért tartott ennyi ideig, sztem nagyon jó sztori.
talgaby:
Holdsárkány meg Rick feleségét nyúlta le, és egész sokáig el is voltak együtt... aztán, hogy ne legyen vita Rick és Genis között, gyorsan összejött Ganis kishúgával... Hiába, a Marvel-univerzum vhol egy nagy szappanopera.
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby ---Akkor neked nagyon tetszene az a rész, amikor Genis azt parancsolja neki, hogy ugorjon le egy erkélyről, mire Rick: "Oké."... *placcs*
--- Idézet vége ---
Nem mondod!!! Tényleg volt ilyen? Genis-Vell-t elnöknek !
Az tetszett, amikor Holdsárkányt valamiért foglyul ejtette, és metálzenével kínozta, meg tartotta sakkban. De lehet, hogy azért, Mert talán Holdsárkány utálom a legjobban
talgaby:
--- Idézet ---Rick Jones számomra nagypn ellenszenves karakter... ...Viszont javára írandó, hogy a Genis-Vell féle Csodakapitány sorozatban jó fej volt...
--- Idézet vége ---
Akkor neked nagyon tetszene az a rész, amikor Genis azt parancsolja neki, hogy ugorjon le egy erkélyről, mire Rick: "Oké."... *placcs*
Farek:
--- Idézetet írta: benya11 ---Farek, kösz a jó sok választ, ennyivel okosabb lettem.
...
Ez a kree-skrull háború folytatása, igaz? És Ricknek gondolom itt is lesz jelentősége...
--- Idézet vége ---
Szívesen.
Nem igazából nem a folytatása, bár avégén kiderül, hogy nem is álsz olyan messze az igaszságtól. És igen, Rick-nek is lesz benne szerepe, bár taáln nem akkora mint, a kree-skrull háboróban. Megmondom őszintén, Rick Jones számomra nagypn ellenszenves karakter. Idegesít, sír és picsog a szája, hogy ő miért nem lehet hős, ezért mindig ott lábatlankodik és rájuk akaszkodik, és alapvetően szerintem túl nagy szerepet adtak neki az alkotók ahhoz képest, hogy egy mellékkarakter.
Viszont javára írandó, hogy a Genis-Vell féle Csodakapitány sorozatban jó fej volt, abban a pár részben legalább is, amit láttam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése