HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (812/1091) > >>

benya11:
Farek: Mivel hamarosan hozzákezdek a Bosszú Angyalai: Mindörökké olvasásához, előtte megkérdezném, hogy mikor játszódik? Az Avengers v1-nek kb. hanyadik számánál?

Galamb:
Hát ez csúúúnya. Lehet, hogy akkor titokban a képregényírók sztrájkoltak, és ezt a sztorit a marvel székház valamelyik takarítója írta?  
 Köszi, hogy leírtad a tartalmát, és most már értem, hogy miért pazaroljátok rá az időtöket.

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord ---Üdv!Farek, ez komoly,hogy erről szól a 218. Angyal füzet?! Az enyhe kifejezés,hogy érdekes ehh  Akkor gondolom ezt nem is honosítjátok ezek útán..
--- Idézet vége ---
Valóban nem. A következő szám a 219-es lesz. És sajnos komolyan erről szól. Illetve remélem, hogy annak idején nem komolyan gondolták, de nem láttam a segédszerkesztők havát kirakva a borítóra. Még annyit sem érdemel, hogy kitegyük egy mini összefoglalóba, mint a 203-210-es számokat. Ennyi elég is volt róla, amit itt írtam.

SithLord:
Üdv!Farek, ez komoly,hogy erről szól a 218. Angyal füzet?! Az enyhe kifejezés,hogy érdekes ehh  Akkor gondolom ezt nem is honosítjátok ezek útán..

benya11:
Huh, lehet, hogy érdekes... de annyi biztos, hogy Avengers képregénybe nem való. (szerintem)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése