HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
NYPBA Vol2 39.
Clintet nagyon lesújtotta, hogy a felesége látszólag ennyire jól boldogul nélküle, pedig Newarkban biztos tudott volna neki segíteni.
(Amúgy ha én a helyében lennék, már kértem volna Dr. Strange-tól egy mágikus szellemgyilkos nyílvesszőt. Egy ilyen mindig jól jönne a tegezben.) Azért a lelkierejét mutatja, hogy a Bajvívó elleni csörtében szépen odatette magát.
Mennyire figyeltek itt még a múlt eseményeire! Wanda anyósa megemlíti, hogy anno Mantis szemet vetett Vízióra.
Valahogy nem hittem el, hogy a cotati-Bajvívó bántani akarná Mantist. Szerintem az arckifejezése remekül el lett találva, mielőtt lesújtott. Sajnos, ez a füzet többi részére már nem igaz, eléggé elkapkodottnak tűntek rajzok.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Augusztus 30., 21:25:09 ---Valami jó nagy buli lehetett ahol fogantak, így biztos nehéz megállapítani ki is az apa. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Ja, örüljenek, hogy nem ugatnak... :hehe:
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Augusztus 30., 09:27:08 ---Száguldó eredeti neve Whizzer. II. világháborús villámlábú hős, aki feltűnt pár történetben később is. Őt szánták Pietro és Wanda apjának, csak aztán retconnolták a történetet Magnetóra. Aztán tőle is elvették őket...
--- Idézet vége ---
Valami jó nagy buli lehetett ahol fogantak, így biztos nehéz megállapítani ki is az apa. :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Augusztus 29., 16:48:05 ---De, Hangya említ valami Száguldót ki a fene az? Pietro nem lehet. Remélem... :badteeth: Ez a rejtélyes alak aki lopkodja a hősöket nem Zémó lesz? :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Száguldó eredeti neve Whizzer. II. világháborús villámlábú hős, aki feltűnt pár történetben később is. Őt szánták Pietro és Wanda apjának, csak aztán retconnolták a történetet Magnetóra. Aztán tőle is elvették őket...
Zémó, mint hőslopó? Hm, csak olvasd tovább, és hamarosan megtudod... :brow:
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 172. részét, Farek, Genzo!! :worship: :worship:
Ebben a részben nem szűkölködtek az akció terén. Nagyon tetszett!! De, Hangya említ valami Száguldót ki a fene az? Pietro nem lehet. Remélem... :badteeth: Ez a rejtélyes alak aki lopkodja a hősöket nem Zémó lesz? :rolleyes:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése