HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (806/1091) > >>

Farek:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat, különösen köszönöm a fordítást dicsérő mondatokat. Nagyon jól esik, hogy így gondoljátok.

SithLord: nem, Thor elcsábítása csak egy kellemes mellékhatás. De a következő részből ki fog derülni...

Margali: az ég áldjon, hogy visszatértél. Hát hol, s merre jártál eddig? Miért kínoztál minket az ehhez hasonló hozzászólások megvonásával? És látod, hogy elbutultál   ? Tessék gyakrabban erre járni, és olvasgatni a történeteket.

Galamb: igen, ezek morális kérdések mindig érdekesek. Vajon annyira rossz lehet mondjuk Latvériában élni? Fátum ugyan szigorú, vaskezű uralkodó, de sokszor utalnak rá, hogy nem nagyon van ott éhezés, bűnözés, meg ilyenek.

benya11: Thor-ra hatott nyilván a hipnózis mellett az is, hogy egy másik "istennel" beszélhetett. De azért lesz még változás...

Gorgonita:  

Gorgonita:
Király volt újabb világot, szereplőket, poénokat látni az Angyalokkal. Különösen Darázsért izgultam, nehogy megfázzon, és ki keljen fújnia a nóziját.

benya11:
Oké. Már egyre jobban várom!

talgaby:
Nyugi, a karácsonyi csomagban fel se fog tűnni, hogy nincs Avengers v1 benne...

benya11:
Köszi a Bosszú Angyalai v1 #219-et, én most olvastam el.  Tetszett a karácsonyi hangulat is, illett az oldal mostani kinézetéhez. Az még nekem is zavaros, hogy pontosan mit akart Holdsárkány, de az biztos, hogy Thor nemigen hagyná, hogy csak úgy a karjaiba essen.  Ebből a hipnotizálásból úgy látom, hogy még igen érdekes dolgok fognak kialakulni... Várom már a következő részt, jó lenne, ha megkapnák karácsonyra. De már arra az Avengers meglepire is kíváncsi vagyok... Mégegyszer kösz a honosítást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése