HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (805/1091) > >>

Farek:
Na emberek, hegyezzétek a szemeteket és meresszétek a fületeket... ööö... vagy valami hasonló, de a sorrend nem biztos. A lényeg, hogy közeleg a karácsony, amikor is komoly ajándékcsomaggal kedveskedünk nektek Angyali fronton (is). Mivel pedig most pár napot a szüleim körében töltök és nem leszek elérhtő, ezért előre is szeretnék Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni mindenkinek.

Galen:

--- Idézetet írta: Farek ---
--- Idézetet írta: Margali ---Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?
--- Idézet vége ---
Kedves Margali, ha minden igaz, javították.

--- Idézet vége ---
Igen...már mindenhol a 219-es szám van.

Farek:

--- Idézetet írta: Margali ---Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?
--- Idézet vége ---
Kedves Margali, ha minden igaz, javították.

Farek:

--- Idézetet írta: Margali ---Farek: nem akarlak már kínozni tovább, nem vagyok ennyire gonosz, csak szeszélyes...   De tegyél csak próbára! Fordíts nekem gyorsan valamit még és én villám gyorsan elolvasom és írok egy szép véleményt! Nem rossz ajánlat, nem? (Mármint nekem így teljesen jó, egy kis véleményezés még belefér a lustaságomba is.)

Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?
--- Idézet vége ---
Hm, eddig mindent elolvastál, ami az elmúlt xxx ideje kerlüt fel, mióta nem voltál? Mert akkor mea culpa, sajnos nem bírom tartani a tempódat   De ha még nem, akkor sipirc azokat is véleményezni!   LÉnyeg a lényeg, igyekszünk, de ha van lemaradásos, nyugodtan hozd be, megvárunk  

Ez a szám a 219-es, a 218-asról kicsit lejjebb írtam, hogy mekkora egy kalap ótvar, és inkáb kihagytuk. De szólok az illetékeseknek, hogy nézzenek rá.

A nagy cross-overekkel meg már nekem is tele van mindenféle bútordarabom. Olyan nagy kérés lenne egy évben nem alapjaiban megrengetni a Marvel univerzumot, hanem "csak" egyszerűen jó kis történeteket írni? Ó, a boldog békeidők, amikor még azt hittem, hogy a Galaktikus Viharnál szerteágazóbb kereszttörténet nem jöhet...  

Margali:

--- Idézetet írta: talgaby ---De, Holdsárkány az, jelenleg Mar-Vell lányával van együtt, előtte meg Rick Jones feleségével volt. És elvileg sárkány, de az Annihillation Conquestet még nem olvasom, majd a végén, egybe.
--- Idézet vége ---

Szent Ég! Mar-Vell-nek van lánya? Aki együtt van egy nőstény sárkánnyal?   Öregszem...  
Mekkora lúzer ez a Rick!   Ez olyan Jóbarátok Ross helyzet?

Számomra az Annhillation már beláthatatlan... végig rágtam magam a HoM-en, igyekeztem követni a CW-t, nagyábból felfogtam a WWH-t és most minden erőmet megfeszítve de megamévá teszem a Messiah Complex-et, még egy nagy lélegezű crossover és és örökre elvesztem e fonalat és a szándékot is, hogy megkeressem...      

Farek: nem akarlak már kínozni tovább, nem vagyok ennyire gonosz, csak szeszélyes...   De tegyél csak próbára! Fordíts nekem gyorsan valamit még és én villám gyorsan elolvasom és írok egy szép véleményt! Nem rossz ajánlat, nem? (Mármint nekem így teljesen jó, egy kis véleményezés még belefér a lustaságomba is.)

Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése