HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (804/1091) > >>

avarga:
Hello! (tudom, hogy nem Avengers, de nem találtam neki témát)
Először is szeretném megköszönni a munkátokat, elolvastam a mai frissítéseket és nagyon jók voltak!
Még új vagyok itt, most (idén nyáron) kezdtem képregényeket, sok mindent elolvastam (sztem 70-80%-nál tartok azokból, amik magyarul fent vannak) , ami a honosító oldalakon van (legfőképp a bal oldali linkekből válogattam+elolvastam az onslaughtot, mert nem tudtam kivárni a végét), azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan képregény oldal, ahol lehet olvasni ingyenesen magyarul, vagy angolul képregényeket?
Válaszotokat előre is köszönöm, jah és még egyszer köszönöm a munkátokat és Boldog, Áldott új évet kívánok!

horjb:
Köszi a honosítást! Ez hatalmas adag egy napra!

Sepi:
Főleg Trollt illeti a nagy köszönet, hiszen még karácsonykor is heggesztette a borítókat a képregényekhez.
Amúgy tényleg furcsa ez a v2-es világ a korábbihoz képest. De most már ti is láthatjátok azokat a párhuzamokat, amelyek az ultimate univerzumot ihlették.

SithLord:
Üdv! Uhh ez nem semmi adag volt,köszönet érte Fareknek,Sepinek,Dórikának és Trollnak!        
Furán alakulnak itt a dolgok a B.A. vol2 világában.Az elején furcsa volt,hogy gyakorlatilag ez egy új világ a régi vol1-es történetekhez képest,új szereplők,a régiek más ruhában,szóval érdekes.
Sólyomszem itt is adja a megszokott viselkedését!:D Ultron is elég gyorsan fejlesztgeti magát,gondolom hamarosan a csapat ellene is meg fog küzdeni!Hulk vs Thor  Mindig nagy élmény egy ilyen csatát látni,most is lenyűgöző volt!
Akkor majd várom a folytatást,de ráértek vele,főleg egy ilyen adag után  
Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Karácsonyi Frissülés 2.-3.
A Bosszú Angyalai Vol.2 #001
A Bosszú Angyalai Vol.2 #002
A Bosszú Angyalai Vol.2 #003
A Bosszú Angyalai Vol.2 #004
A Bosszú Angyalai Vol.2 #005
A Bosszú Angyalai Vol.2 #006

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala