HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (803/1091) > >>

grey gargoyle:
Köszönöm én is a Hősök újjászületését, hatalmas mennyiség, megemelem előttetek a virtuális kalapom.    
Még csak 4 számot olvastam el, de ami késik az nem nyúlik.

talgaby:
Lesz Karácsony jövőre is... meg addigra hátha elkészül az előzménye is.

Farek:

--- Idézetet írta: molzo ---Meglepő volt látni, hogy Farek már beíróként is szerepelt. Így külön gratula.
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen. Egyébként egyáltalán nem értek a PS-hez, csak annyit tudtam megcsinálni, amennyit elmeséltek, de azt legalább üzembiztosan.  Tehát a semmi szintről eljutottam egy abszolút alapszintre, viszont hihetetlenül jó érzés volt, ahogy láttam, hogy a kezem alatt alakul a képregény, és az üres bubi hirtelen megtelik. Azért nem hiszem, hogy átállok erre is, mert így is baromira időhiányban szendvedek. De néha lehet, hogy beszállok, havalami extra dolgom van, és nem akarom a beírókat terhelni vele. Persze a címfeliratokat, meg a komolyabb iniciálékat Dórika vagy Troll készítette, bár a végére már 1-2-be én is beszálltam.

VISZONT!

Remélem, hogy aki elolvassa, és még nem tette meg, az tényleg veszi a fáradtságot, hogy véleményezzen, mert már önként vállaltuk be, de komolyakat szívtunk vele. Köszi.

SithLord: Igen, jól látod, Ultron ellenségként is feltűnik. De hogy mikor... illetve a kovetkező számban, ha jól emlékszem, de hogy az nálunk mikor jön ki... De egyszer mindenképpen befejezzük, de hogy nem egy-két hónapon belü, az biztos.

molzo:
Köszönet az Angyalos frissítésért!
Meglepő volt látni, hogy Farek már beíróként is szerepelt. Így külön gratula.

Troll:
Volt régebben... a Latenight-osok tettek ki az általuk jónak tartott képregényeket, eredeti szkennelésben, de már sajnos nem működnek. Viszont tudom ajánlani a DC++-os hub-okat. Ott aztán sok minden megtalálható. (van magyar és külföldi is) Vagy egyes torrent oldalakon is érdemes keresgélni a "comic" szóra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése