HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Szeptember 26., 09:35:55 ---Na de majd két év múlva, a 15-re...
--- Idézet vége ---
Áh, ne legyenek illuzióid, addig nem fognak kiadni épkézláb BA történetet. :D
--- Idézetet írta: Farek - 2017. Szeptember 26., 09:35:55 ---Már ha addig lesz még érdeklődés az Angyalok kalandjai iránt. ;)
--- Idézet vége ---
Ha olyanok, mint Charlie Angyalai, akkor igen. :badteeth: ;D
Farek:
Igen, igazából valóban nem volt annyira nagy durranás. De most nem nagyon tudtam mással előállni a 13. évfordulóra. Na de majd két év múlva, a 15-re... Már ha addig lesz még érdeklődés az Angyalok kalandjai iránt. ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai - 1. évad című képregényt, Farek & Genzo!!! :worship: :worship:
Nem is tudom, nekem ez nagyon nyögvenyelős volt. Már ezer ilyen Loki történet volt. Számomra ez az ezeregyedik. Tudom, hogy időrendben ez elméletileg a 4. rész körül történne. Ha tényleg a hatvanas években készült volna ez az epizód akkor zseniális lenne... Viszont így nekem nem ütött eléggé! :badteeth:
Azért boldog évfordulót az Angyaloknak!!! :drink:
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 39.részét, Farek, Peter P.!!! :worship: :worship:
A vége tényleg meglepőre sikeredett. A rajzoló sok szituációban nem volt a helyzet magaslatán, mintha elnagyolta volna az egészet. De a történetre nem lehetett panasz.
Várom a folytatást!!!
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Szeptember 18., 11:30:48 ---
(Amúgy ha én a helyében lennék, már kértem volna Dr. Strange-tól egy mágikus szellemgyilkos nyílvesszőt. Egy ilyen mindig jól jönne a tegezben.) Azért a lelkierejét mutatja, hogy a Bajvívó elleni csörtében szépen odatette magát.
--- Idézet vége ---
Nagyon nagy ötlet!!! :worship:
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Szeptember 18., 11:30:48 ---Mennyire figyeltek itt még a múlt eseményeire! Wanda anyósa megemlíti, hogy anno Mantis szemet vetett Vízióra.
--- Idézet vége ---
Na igen, amikor még nem a Bendis-féle retcon volt az alapvetés... :-\
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Szeptember 18., 11:30:48 ---Sajnos, ez a füzet többi részére már nem igaz, eléggé elkapkodottnak tűntek rajzok.
--- Idézet vége ---
Igen, ezek a rajzok most valahogy valóban nem voltak az igaziak. De remélem, a történet kárpótolt érte. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése