HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az új angyalokat Farek,Dórika,Troll!
220-as: végül is csak lenyomták Holdsárkányt,és pont Darázs,akiről nem is gondoltam volna... Nekem tetszett,szerintem nem tünt összecsapottnak és egyértelmű volt,hogy le kell nyomni Holdsárkányt,nehogy megrészegítse a hatalomvágy!
401-es: hmm,teljesen rendben volt,tetszett!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
(Mindenkit Lefáraztok Megint Mód ON)
Persze, hogy jó szám. Szerepel benne Vadóc. Ettől már minimum jó. És sokat szerepel benne. Ettől minimum nagyon jó. Ez alaptürvény Marvel-képregény esetében.
(Mindenkit Lefárasztok Megint Mód OFF)
Farek:
Ne aggódj GG, innentől kedzve szerintem majd jobban megfognak a számok. A 221-es már fent is van, szóval most majd jön a 222-es, ahonnan pedig elkezd szépen alakulni Henry Pym és szerettei sorsa, egy kis kitérővel.
A 401-es valóban egy jól sikerült szám, elég jó kis harccal, és ami nagy kedvencem benne, hogy Wanda végre lerázza magáról az öccse idegesítően óvó oltalmazását. Nagyon régóta, nagy mértékben idegesített már Pietro hozzáállása, a nála sokkal erősebb testvéréhez, és végre Wanda meglépte, amit kell. Kár, hogy 401 részt kellett rá várni
Meg jó poén, hogy Vasember a nagy lelkes magyarázat közben majdnem elfelejti kinyitni a hangár ajtaját
grey gargoyle:
elolvastam a 2 bosszuangyalok számot is.
a 220as nem igazán tetszett, elég összecsapottnak tűnt, néhol elég logikátlannak is. nem fogott meg semmi benne.
a 401es jó kis sztori, szép rajzokkal. és tetszett a borítója is, jól meg lett csinálva. kérdésem az lenne hogy a két folytatás amit a végén írtatok, az is itt lesz, vagy másik oldalon?
talgaby:
Azok számára, akik figyelemmel követik a nitro szervezésében zajló Onslaught-magyarítást (magyarán a Végítéletet), azok számára akkor közlöm (a főoldalról lemaradt), hogy igen, ez annak a része, pontosabban az x helyen megrekedt crossover folytatása.
Benne pár kiemelkedően jó mellékszereplővel.
(Mázlista Farek...)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése