HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
molzo:
Köszi az új BA történeteket!
Észrevétel a #401-hez, hol van az alkozók közül a rajzoló meg egyebek? Elég üres az a keret nélkülük. És mégvalami, a Bosszú Angyalai címfeliratot elkérhettétek volna, mert a Chronopolison futó Kötetlenülhöz már elkészült, ami szvsz jobb mint ez.
talgaby:
Mondjuk elvileg elég népszerű is ott... bár írója válogatja. Byrne alatt igazi hős volt a népének, aztán volt, amikor egy gyűlölt, elnyomó zsarnokként ábrázolták.
Mostanság egyszerűsítettek, nem játszódik történet Latvériában.
Farek:
Ja, bennem is fel szokott merülni, hogy mennyire jó, ha az emberre ráerőltetik a jólétet?
Pl. Latvériában, amennyire tudom, Fátum keményen, de igazságosan uralkodik. Persze azért ha kell, akkor bárkit és bármit felhasznál a saját céljaira, de alapvetően a saját hazájában rendet tart, neki sem érdeke, hogy elégedetlenkedjenek az alattvalók.
Galamb:
Elovastam a 220-ast. A honosítás hibátlan lett. Köszi. A problémámat a történettel már múltkor is leírtam, de végére azért "megnyugodtam", hogy szegény földünkívülieknek nem kell békében élniük egymással, hanem tovább öldöshetik egymást szabadon, mint a csodás USA-ban, mert tényleg legalább olyan ocsmány dolog rákényszeríteni valakire a békét, mint emberek millióit haláltáborokba küldeni .
Farek:
Köszi, SithLord. Hamarosan újabb Avengers története olvashattok itt, ami talán egy kis meglepetésként fog hatni. És ezentúl rendszeresen jönnek majd a friss, új Avengers adagok. Nyami.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése