HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (795/1091) > >>

Margali:
Üdv újra!

Na jó, igen, most kicsit feladom. Azt terveztem elolvasok szépen mindent, amit eddig kihagytam és írok egy sok, nagy véleményt, de nem bírom... elvagyok maradva, és egyre inkább!

Szóval mindegy, majd menetközben... Feladom rémes és grandiózus tervemet!

Inkább írok az új élményeimről: Úgy élvezem ezt a bájt! Az új sztorikból ez már úgy hiányzik. Mikor Sólyomszem éhezik a flancos lakásában, és Darázs meghökkentően izléstelen ruha darabokat tervez és mineki imádja... oh... ah...  

Azt szokták mondani az ilyen átkötő részekre, hogy uncsik, mert nincs bennük annyi akció és kaland, de én úgy szeretem őket, idegesít, ha minden részben meg kell menteni a világot, és valaki élete végzetes veszélyben forog. Kedvelem az ilyen emberibb léptékű részeket, ettől szerintem sokkal szerethetőbbek a karakterek. És ha már... Solyomszem!   Újra! Oh, kösz!
Azt hittem Tigarát majd kedvelni fogom, de nem nagyon szerettem meg, Amazon mindig is szimpatikus volt... a kis trampli stílusával... Olyan kedves ötlet, hogy a levélkosárba kidobja az elhasznált, összegyűrt zsepijét és autóját.

A kis nyil a doboz alján, a nem észrevett fenyegetésre... Imádtam!  Egyszerűen bájosan naív!

Kösz-kösz!  

Hiányt igyekszem ledolgozni...  

Galamb:
várjuk!  Addig is, köszi ezt részt. Könnyed sztori volt, meg a honosítás is jól sikerült.

Farek:
Igen, az biztos, hogy nem ez volt a csúcsfelállásuk  
De azért ne írd még le őket, fognak még problémát okozni a drága Angyaloknak, nem is olyan sokára.

SithLord:
Üdv! Köszi az új Angyalokat Farek & Sepi!    Ezeket az "új" mesterbűnözőket egy lapon sem lehet említeni a régiekkel, elég simán elintézték őket..az a Forgószél nevezetű gyakorlatilag egy nulla. Nem is értem miért nem menekültek el már rögtön az elején ,Thor és Amazon duó 2perc alatt már gallyra is tette őket. Azért jó történet volt,tetszett!  
Az ERŐ legyen veletk!!!

elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Bosszú Angyalai  #222

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése