HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (80/1091) > >>

Farek:
Ja, értem. Bocs a fafejűség a korral jár.  :lol:

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Október 23., 20:31:38 ---
--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Október 23., 15:20:16 ---Mindig is tudtam, hogy Herkulesnek nem ártott az a verés, amit Góliáttól kapott. Több balesetet is okozhatott volna a meggondolatlan viselkedésével. Ráadásul az Angyalok megítélését is rontotta.

--- Idézet vége ---
Ez korábbi történet időben. De ja, sokat nem ronthatott a fafejű félistenen. :)

--- Idézet vége ---

Igen, tudom hogy korábbi. Pont ezért gondolom így, mert utána mintha normálisabban viselkedett volna.
Ha már az atyai pofont nem kapta meg.  :D

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2017. Október 23., 15:20:16 ---Mindig is tudtam, hogy Herkulesnek nem ártott az a verés, amit Góliáttól kapott. Több balesetet is okozhatott volna a meggondolatlan viselkedésével. Ráadásul az Angyalok megítélését is rontotta.

--- Idézet vége ---
Ez korábbi történet időben. De ja, sokat nem ronthatott a fafejű félistenen. :)

Blue S:
Bosszú Angyalai Vol1 173.

Az "ellenségnek" hatalmas ereje van, ha még az istenek sem vették észre, amint figyeli őket. Azonban úgy tűnik, van egy gyenge pontja. Majd idővel kiderül, hogy mennyire szereti Carinát.

Mindig is tudtam, hogy Herkulesnek nem ártott az a verés, amit Góliáttól kapott. Több balesetet is okozhatott volna a meggondolatlan viselkedésével. Ráadásul az Angyalok megítélését is rontotta.

Nem semmi, ahogy Simon felajánlotta a szendvicse felét Thornak, amibe már beleharapott. Nekem nem lenne bátorságom hozzá.  :lol:

Remélem a Gyűjtő megkapja a maga kis sallerját. Sosem volt szimpatikus.  :hehe:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2017. Szeptember 26., 09:35:55 ---Már ha addig lesz még érdeklődés az Angyalok kalandjai iránt. ;)

--- Idézet vége ---

Részemről mindig nagy az érdeklődés!

Nem volt ez rossz füzet. Fura is lett volna, ha az egyes tagok csak simán megbíznak egymásban és nem kételkednek a többiek szándékait illetően. Hulk most egy félig intelligens formáját élte, legalábbis a szövegéből ítélve. A stílusa szinte már átment szürke Hulkba.

Loki rövid időn belül másodszor is vereséget szenvedett. A trükkjei közül az tetszett a legjobban, ahogy Kapit átverte Varázslónő segítségével. Ahogy az is nagyon jó volt, ahogy a jó Kapitány rájön a turpisságra.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése