HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Sepi:
--- Idézet ---Akkor ez egy "tegyük fel vannak még 6 éves képregény olvasók" világ?
--- Idézet vége ---
Nagyjából igen, a fiatalabb korosztálynak készült, de valóban olyan nosztalgikusak a sztorik benne, mint a régebbi, hatvanas évekbeli képregények.
Vihar majd már a következő részben fontosabb szerephez jut, annyira nem töltelék szereplő, valójában ő a csapat pót vezetője. De majd meglátod a következő számban. Csak mivel minden történet egyrészes, kevés idő jut arra, hogy bemutassák a szereplőket.
Egyébként pont most, az aktuális amerikai számban jöttek az új angyalok, Fekete Özvegy, Sólyomszem, Hangya, Quicksilver, Fekete Párduc.
Margali:
Na elolvastam a Marvel Kalandok féle Angyalokat is. Pedig elhatároztam több alternatív világot nem tudok nyomon követni...
Akkor ez egy "tegyük fel vannak még 6 éves képregény olvasók" világ?
Én azt hittem, hogy a sok válságos crossoverben megfáradt lekünket van hivatott ápolni a boldog nosztalgiával. Nagyon kis kellemesek, a poénok is olyan kis aranyosak, de határozottan élvezhető. Kicsit furcsa is, hogy mindenki szeret mindenkit. Hulk is elgagyogja: "B-A-R-Á-T". Mindenki lelkesen integet: "Világbéke! Világbéke!"
Arra azért kíváncsi lennék mi alapján válogatták össze a csapatot. Ami a legfurább: Vihar mit csinál köztük? Eddig nem sok szerepe volt... Olyan kis "köret lánynak" tűnik, pedig a "fő áramba" már egész árnyalt karaktert sikerült kapnia. És hogy lehet, hogy pont ő lett a köret lány? Miért nincs egy igazi Bosszú Angyal nő se a csapatban? Én ugye, azt hiszem ez egy agresszió mentesebb, a hősök lám egymást szeretik, csak a gonoszokat nem, típusú dolog, egy olyan Angyal nőt sem találtak akit meg lehetett volna szelídíteni hozzá? Ilyen agresszívak ezek a női Bosszú Angyalok? Ez fura.
Farek:
Akkor ezek neked tetszeni fognak, mert egyik sem olyan brutális, hogy elborzasszon.
Nagyon örülök egyébként az MK Angyalok sikerének, igazán sikerült lelket vernetek belém, hogy érdemes folytatni. És higgyétek el, nem fogtok csalódni a töbiben sem.
Gorgonita:
Ami a legjobban tetszett Hulk és Spidey barátsága. Sokféle Hulk volt már -zöld, szürke, okos, gonosz, buta, -de ez most megint egy új típus. Különösen hangulatos az utolsó kép.
Személy szerint inkább olvasom az ifjusági történeteket, mint azokat amikben a hősök egyre durvábbak. És ez így lesz 60 éves koromban is.
Farek:
Meg a Hulkkal való viszonyáért, amint az majd a következő részekben is látható lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése