HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (789/1091) > >>

Farek:
Valóban nem csak, de úgy tudom, hogy Kiképző valóban mutáns. aztán lehet, hogy nem... De érdekes egy karatker, mert bár idegesít, hogy nagoyn túl akarják tápolni helyenként, de maga az alapképessége tetszik.
Igazán örülök, Margali, hogy ennyire tetszett. Örülök, hogy egyik igen régi rajongónkat így ki tudjuk szolgálni.

talgaby:
Nem, a fotografikus reflexek nem mutáns képességek a Marvelnél. És nem csak ő rendelkezik vele (utóbbi időben a leghíresebb ilyen karakter pl. Echo).

Margali:
Na milyen gyors vagyok! Első!  

ÓH! KÖSZÖNÖM!

Sólyomszem

Szóvel pont egy ilyen történetre vágytam, ami nem nagy galaktikus és mítikus erők féktelen küzdelme, hanem valami tisztes...   Szóval jó volt, rám fért és én élveztem!  

Az "Ász Ijász" az elején azért megadta az alap hangot! Az ott volt.

Sólyomszem milyen trendi!   A "H" jelű övcsatjával, a Lee farmerjában...  

Az átöltözés részek rendkívül mókásak voltak, nem majd az ingjét letépve ott a jelmez, szépen leveszi a hátizsákot, előveszi, elhajtogat...  Jó nagy zsákkal kell így mindig járnia... Hangya csak simán gáz, ahogy a biztosítótűjével ügyköd... nem lenne egyszerűbb egy nagyító fiolát is zsebre tenni... Azért megnéztem volna, amikor két sátor között rángatják magukra a sztreccs gatyát...

Ez a Kiképző akkor most vmi mutáns? Ezt nem is tudtam. Mert akkor felírom a "post M day" listámra...

elwood:
[font= \"Impact\"]Frissültünk![/font]
Bosszú Angyalai v1 #223

Farek:
Igen, ez az MK világ sokkal finomabb, sokkal egyszerűbb. mintha visszarepültünk volna pár évtizedet. Szerintem nagyon aranyosak, és óriási humorok vannak benne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése